grabekmarek Napisano 6 Sierpień 2009 Autor Napisano 6 Sierpień 2009 Proszę o pomoc w identyfikacji tego pierscienia.Na moje oko nie jest srebrny ale mogę się mylić.
grabekmarek Napisano 11 Sierpień 2009 Autor Napisano 11 Sierpień 2009 To już coś ale jaką datę mam rozumieć na tym pierscionku i gdzie można coś szukać na ten temat?
grabekmarek Napisano 6 Sierpień 2009 Autor Napisano 6 Sierpień 2009 Proszę o pomoc w identyfikacji tego pierscienia.Na moje oko nie jest srebrny ale mogę się mylić.
8total4 Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 Niemiecka biżuteria patriotyczna/kantynowa z okresu IWŚ.spotyka się wiele wzorów i fasonów, od samoróbek po wyroby małych zakładów..motyw krzyża żelaznego i data ewidentnie o tym przesądzają..aluminiowa?pozdro!
mjut Napisano 16 Sierpień 2009 Napisano 16 Sierpień 2009 Choćby stłumienie powstania antykrzyżackiego w Gdańsku. Zdrów
Pytanie
grabekmarek
Proszę o pomoc w identyfikacji tego pierscienia.Na moje oko nie jest srebrny ale mogę się mylić.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.