emes Napisano 27 Luty 2010 Share Napisano 27 Luty 2010 to miejscowość wypoczynkowa więc z miejscem nie powinno być raczej problemów,wygląda na to że silna ekipa z Bolandy się wybiera:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafer Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 Witam koledzy czy naprawdę nie znajdzie się miejsce dla dwóch poszukiwaczy z Jastrzębia Zdroju ????Pytanie właściwie kieruje do Grzegorz42 Pozdrawiam i liczę na odpowiedź mam nadzieje że dobrą!Mafer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snake-918 Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 ja również, zatem jest nas dwoje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 to jest już nas czterech,brat i ja...mam tylko nadzieję,że pogoda nam planów nie pokrzyżuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenere Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 Nie jadę ale trzymam kciukipozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irasiad Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 Też nie jadę. Ale liczę na Wasze fotki z wycieczki. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias1 Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 a ja mam ochotę na ten wyjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias1 Napisano 17 Marzec 2010 Share Napisano 17 Marzec 2010 i tak zrobię wsiądę i pojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snake-918 Napisano 17 Marzec 2010 Share Napisano 17 Marzec 2010 widać, że skład będzie porządny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 22 Marzec 2010 Autor Share Napisano 22 Marzec 2010 Witam wszystkich zainteresowanych wyjazdem.po rozmowie z organizatorem mogę powiedzieć że: noclegi załatwione,ekipy z czech i słowacji potwierdziły swoje przybycie.Nie zapomniecie o zabraniu fantów na wymianę ( sprzedaż )itp.nie jest to zlot handlowy !!! czas na pogaduchy i wymianę bedzie tylko wieczorem po przybyciu do bazy.jak wyżej pisałem nie bedzie zadnego zwiedzania, to całodzienna orka w lesie i polu -bo i o to chyba chodzi,można oczywiście zostac dłużej.ja z ekipą wyruszam w czwartek po południu tak aby rano wszystkich rozlokować ( z polski).zaczynamy od 9-rano.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
momarmm Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 A my w czwartek? Hmm, myślałem że w piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechotnik Napisano 24 Marzec 2010 Share Napisano 24 Marzec 2010 Grzechu Razem z Sir Piotrem też będziemy - nocleg załatwiliśmy niezależnie, ale mam nadzieję, że nie będzie problemu się dołączyć ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 27 Marzec 2010 Autor Share Napisano 27 Marzec 2010 Witam. nie trzeba adresu jedziesz do centrum i jest pensjonat i knajpa U Havrana,nie sposób ominąć ,nie sposób nie trafić chyba że..... po pijakuale to tez bardzo mało prawdobodobne,do pensjonatu Jeloma też łatwo trafić jakies 200m dalej na górce po prawej stronie.bedą auta stać na polskich blachach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motylanoga Napisano 27 Marzec 2010 Share Napisano 27 Marzec 2010 Jako, że również bedę miał przyjemność uczestniczenia w zlocie, chcialłbym zadać pytanie: rozumiem że po przybyciu na miejsce walić od razu do pensjonatu u Havrana i pytać o Grzegorza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 31 Marzec 2010 Share Napisano 31 Marzec 2010 Panowie,czekamy na opisy wrażeń z wyjazdu do Czech.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 1 Kwiecień 2010 Share Napisano 1 Kwiecień 2010 szkoda że nie z wielkopolski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 2 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2010 fidzir my jesteśmy z wielkopolski Gostyń ( okolice ) zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 szkoda że prędzej się nie zgadaliśmy to bym się dokoptowal do was...teraz to już pewnie za póżno no i miejsc pewnie już też nie ma...szkoda może w przyszlym roku..pozdro i udanych wykopów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 ja z kalisza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 też się ustawiałem na ten wyjazd ale raz że urlopu mi nie dali a dwa to za bardzo nie było z kim z moich stron..powodzenia przy magisterce.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 Fidzir to kiedy umawiamy sie na Pyzdry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motylanoga Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 Panowie, nie wykruszać mi się tu...! Co to za wykręcanie się od wykopów?W końcu nie jedziemy tam dla przyjemności:)Już się nie mogę doczekać...pzdr G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snake-918 Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 jeszcze tylko 6 dni ( dla tych co jadą w czwartek :) ) i będziemy kopać, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 3 Kwiecień 2010 Share Napisano 3 Kwiecień 2010 hejka polan77 w maju mam dwa tygodnie urlopu druga połowa, to wtedy sie odezwę i się spotkamy na wykopach może nawet ze dwa dni pobuszujemy a kimanko w samochodzie..jakie tereny obskoczymy?? zachaczymy białobrzegi? tam pamiętam te dzikie tereny i spokojne okolice ogromy pól i łąk...pozdro.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazinski Napisano 12 Kwiecień 2010 Share Napisano 12 Kwiecień 2010 Jakie wrażenia po wyjeździe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.