beero Napisano 25 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2009 http://www.podlaska.policja.gov.pl/index.php?idart=2965ale opisy znawców"ZDROW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Ciekawe którego nicka na forum już nie zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Nie, no co Wy. To nikt z tego forum-tu są przecież sami fachowcy lepsi od saperów i pirotechników... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regers Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 To już chyba było data artykułu jest z 4 lipca gdzieś na forum to było! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 jak zwykle polska POLICJA sę wykazała... ja na zdjęciach zauwałyłem że to co stało na płkah było po przewiercane i pozbawione MW! a wykrywkę tak obpstrykali że wygląda jak narzędzie zbrodni!!! nawet te gran.moźdź. ani zapalników ani ladunków miotających i raczej bez głównego ładunku... co oni się czepili kolekcjonera... hobby jak każde inne tylko podciągnięte do jakiegoś zboczenia" to że się interesujemy ogólnie rzecz bioąc HISTORIĄ w szerokim tego słowa znaczeniu to jest przestępstwo???!!! m to może należy wycofać naukę historii ze szkół?? po co nam ona skoro za swoją pasję, uszanowanie dla ojczyzny i wiedzę historyczną można pójść siedzieć do mamra??? Policja poprawia sobie statystyki a bandziory i gwałciciele śmieją im się w twarz... chore!!!! sorki za ew.błędy ort.ale chyba się troszkę uniosłem... przepraszam... a zwracając się do wszystkich pasjonatów i poszukiwaczy... czy jako grupa dość liczna, wyborców nie może nic z TYM zrobić??!! przecież w kupie siła... ;-) jestem 'nowy' w tych kręgach nie znam większości z Was ale może któregoś z nas wywindował by na wyższe stanowisko? a może jest jakiś inny sposób? jest może coś takiego jak inicjatywa społeczna? z chęcią podpisze się pod tym... nawet obiema rękami a może i nogą jak będzie trzeba... ;-)) pozdro dla wszystkich poszukiwaczy i pasjonatów... W KUPIE SIŁA RODACY!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 co oni się czepili kolekcjonera..."Jaja sobie robisz, czy ty tak poważnie? Jakbyś nie zauważył, to ten kolekcjoner" zginął w wybuchu fragmentu swojej kolekcji". Polecam czytać a nie tylko oglądać obrazki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 A ŻE MŁODY PASJONAT ZGINĄł... NO CÓŻ PRZYKRE..ale wychodząc z domu, idąc do pracy czy do szkoły też można zginąć... bo jakiś kretyn w Bolidzie Młodzieży Wjejskiej depnie mocnie w podłogę... albo jakiś pijaczyna wsiądie z kierownicę... albo nawet zaa dwa złote po twarzy można dostać i wtedy nawet po interwncji telefonicznej na komendzie panowie niebiescy zjawiają się po pół godzinie... ale jak usłyszą o wybuchu to naweet przed karetkami w 5min są na miejscu... kondolencje dla rodziny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 sorki AKMS... nie dopisałem, PC mi się przywiesił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikadze Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Kolego AKMS jak zwykle histeryzujesz.Tacy pasjonaci mają większą wiedzę niż ludzie , którzy obecnie mienią się saperami a ich umiejętność to chyba tylko taka , że potrafią zabrać niewybuch na samochód , wywieźć na poligon i wysadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 szczurek_1979, dzięki takim wypowiedziom, ludzie postronni traktują wszystkich kolekcjonerów jak kretynów biegających z zardzewiałymi niewybuchami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Kamikadze, wpisz sobie w google eksplozja niewybuchu" i poczytaj wyniki. Masz tam samych pasjonatów-fachowców wraz z ich olbrzymią wiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 I jeszcze jedno: przeczytaj definicje słowa histeria". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 NIKT NIE JEST DOSKONAŁY A KTO TAK MYŚLI O SOBIE TO POWINIEN CHYBA DO LEKARZA SIĘ ZGŁOSIĆ... PSYCHIATRY...nie popieram znoszenia do domu niebezpiecznego żelastwa, nieszczesny pasjonat nie powinien tego znosić do domu i rozbrajać na strychu... ale niestety tak zrobił... każdy popełnia błędy... czy Ty, AKMS, nie popełniłeś nigdy żadnego błędu? zawsze wszystko co zrobiłeś było doskonałe i przede wszystkim zgodne z prawem??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Darliśmy kota niedawno,znowu?;Dhttp://www.odkrywca.pl/arsenal,655807.html#655807 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 awet te gran.moźdź. ani zapalników ani ladunków miotających i raczej bez głównego ładunku... co oni się czepili kolekcjonera... hobby jak każde inne"Samo się rozbraja. A kolekcjonerzy" zawsze znajdują już tylko puste skorupy pozbawione zapalników i MW... ie popieram znoszenia do domu niebezpiecznego żelastwa, nieszczesny pasjonat nie powinien tego znosić do domu i rozbrajać na strychu..."Skoro nie popierasz, to po co usprawiedliwiasz takie zachowania? Osobiście uważam każdego kolekcjonera", który grzebie w niewybuchach, za kretyna i potencjalnego samobójcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Ta krew na podłodze to chyba najlepszy odstraszacz od majstrowania przy takich rzeczach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 JEŻELI KTOŚ CHCE BYĆ KRETYNEM I SAMOBÓJCĄ na własne życzenie to uważam że to jego sprawa... aby nikt postronny nie ucierpiał fizycznie z tego powodu... ja jak dotą znalazłem RAZ ieden jedyny raz gr.moź. ale z zapalnikami ebonitowymi... i wiesz co zrobiłem? nie przyniosłem tego do domu tylko wykopałem dół na pnad dwa metry i zakopałem to ustrojstwo... od tego czasu nie chodzę z małą saperką tylko z pełno wymiarową ruską łopatą... to wszystko zależy od tego kto i ile ma wyobraźni i jak bardzo chce zaryzykować... uważam że nasz spór jest nie istotny... trzeba współczuć rodzine młodego pasjonata a te wszystkie nasze wywody na temat znalezisk" zawsze były są i będą... nie każdy pasjonuje się militarką ale i nie każdy pasjonuje się innymi dziedzinami... takż wszystki życzę wyobraźni i powodzenia w swoich poszukiwaniach...ode mnie tyle... pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 AKMS... czy Ty aby na pewno nie jesteś ze służb mundurowych??? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Dziwne?W pokoju nie widać śladów wybuchu?!pzdr. Ps.Rzecznik prasowy policji-pała z polskiego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Tak, jestem z WSI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Kamikadze, temu pasjonatowi" najwyraźniej wiedzy zabrakło. Szkoda chłopaka, ale w stosunku do domorosłych fachowców" nie można mieć wyrozumiałości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Z autopsji wizualnej, wygląda jakby ten człowiek się postrzelił,a nie wysadził.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Tak czy owak lepiej żelastwa" unikać. W interesie swoim i swoich bliskich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Jak na eksplozję to przyznam,że ten pokój został słabo zdemolowany.Widziałem osobiście komórkę po takich doświadczeniach"jednego z saperów".Całą konstrukcję mógłby niemowlak pchnąć i zawalić do reszty.Nie róbmy z siebie saperów.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 To lipa.W tym pokoju nigdy nic nie wybuchło.(do pismaków)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.