wojtek1234321 Napisano 19 Lipiec 2009 Share Napisano 19 Lipiec 2009 No i wykiwali" Remka..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 20 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2009 A właśnie że nie! Jestem bardzo zadowolony że mowglyn zyskał!Sfrajerowałem się nieco... Ale cieszę się że coś zyskałeś. Chełmik sobie odbiorę..PS. Czy kupiłeś ten ruski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 20 Lipiec 2009 Share Napisano 20 Lipiec 2009 Remek tego hełmu ostatniego też już nie masz ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Lipiec 2009 Share Napisano 20 Lipiec 2009 Hełmik faktycznie fajny - dzięki za odłożenie Mowglyn! Piona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 20 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2009 Ale śmieszne ;)Już myślałem Mowglyn, że ty tak na serio ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 20 Lipiec 2009 Share Napisano 20 Lipiec 2009 Michał, mnie obiecałeś dwie carskie menażki..z Sanoka masz przecież do Jedlicza niedaleko..i co z tym tematem ?:)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Lipiec 2009 Share Napisano 20 Lipiec 2009 Menażek już nie było, ale złomiarz ma graty odkładać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 20 Lipiec 2009 Share Napisano 20 Lipiec 2009 Remek , Ty drzyj na ten skup bo póki co koledzy robią sobie jaja - ale jak ktoś się skusi to będzie na Mowglyna... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 20 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2009 Dzięki koledzy, strasznie się przestraszyłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 20 Lipiec 2009 Share Napisano 20 Lipiec 2009 Wyciągnij zawleczkę-masz paę sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.