Skocz do zawartości
  • 0

Jaki to motór"?

dzava

Pytanie

Napisano

Witam, czy któryś ze znawców może mi powiedzieć co to za motocykl? Na pewno lata trzydzieste, używany przez oficera wojska. Ale jakiej marki nie mam pojęcia?

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Niestety to jest wszystko z tego motoru na zdjęciu, na pozostałej części jest panienka i oficer... nic z motoru... gdybym miał większy kawałek to bym go pokazał :)
Napisano
Przepraszam za post za postem , ale nie jest to rocznik 1949 właśnie sprawdziłem. Możesz mieć rację że lata 30, ale Royal Enfield jest na pewno.
Napisano
Na pewno to wiadomo,że Lenin nie żyje. Motocykl to ślepak SV. Pojemność ok.300 cm. I chyba jeszcze sprzed 30 roku. Jedyną charakterystyczną cechą jest dziwnie wycięty koniec przedniego błotnika i prawdę mówiąc jeszcze sie ztakim nie spotkałem.
C.
Napisano
Biję się w pierś :) Na pewno" jest to Gnome :) - zgubiło mnie nieco przednie zawieszenie od FF125 i nie przyjżałem się błotnikowi.
Napisano

Witam, czy któryś ze znawców może mi powiedzieć co to za motocykl? Na pewno lata trzydzieste, używany przez oficera wojska. Ale jakiej marki nie mam pojęcia?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie