Skocz do zawartości
  • 0

Metalowa obudowa od czołgu?

irek115

Pytanie

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

kojarzy mi sie od obudowy mechanizmu -sprzęgła ?przeniesienia napędu na gąsienice -ale to tylko gdybanie może ktoś sie wypowie -pozdro

Napisano
Swiety82 spoko -nie irytuj sie -a co ma chłopak napisać ? napisał część no bo z kąt ma wiedzieć co to jest ? a obudową czołgu też nie jest :):) a wiadomo czy to w ogóle jest od czołgu :):) -pozdro :):)
Napisano

Dzięki za posty i przepraszam za opisy ale jestem laikiem w sprawach technicznych.Szczególnie militarnych.Opisałem to jako częśc czołgu ponieważ w mojej okolicy było prowadzone dużo działań z ciężkim sprzętem w II WŚ.Mieszkam w okolicach Chmielnika w świętokrzyskim.Dodaje zdjęcie z podstawowymi wymiarami tej częsci.

Napisano

Przy okazji może ktoś wie co to jest? Wpadło mi to w ręce razem z poprzednim przedmiotem i wydaje mi się że też jest związane z czołgiem.Wymiary i rzut boczny zaraz wrzucę.

Napisano
wojtek1234321 racja tylko ta ze zdjęcia irek115 była obrobiona drewnem i ciągnięta przez konie mój sąsiad miał taką. Zdrów

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie