Swiety82 Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 TYTUŁ FILMU : Hitlerowskie UFOPRODUKCJA : USAGATUNEK : DokumentalnyCZAS TRWANIA : 0:43:42JĘZYK : AngielskiLEKTOR : PLOpis:Grupa historyków próbuje wyjaśnić, jaki istnieje związek pomiędzy obserwacjami UFO w ciągu ostatnich 50 lat a technologią latających talerzy, odkrytą przez niemieckich naukowców podczas II wojny światowej. Dzięki wykorzystaniu archiwalnych materiałów filmowych i nowoczesnej grafiki komputerowej udało się zrekonstruować wydarzenia i odtworzyć historię fenomenu UFO. Z programu dowiemy się, czy tajemnicze pojazdy w kształcie dysków są wytworami obcej cywilizacji, czy może iluzją optyczną. A może są czyms zupełnie innym?
Swiety82 Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Tu można obejrzeć: http://www.youtube.com/watch?v=yPkgWqUV_H0
kapuchy Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 no niestety z programu niczego się nie dowiemy :)kolejna porcja spekulacji i niesprawdzonych informacji.Po części na dodatek błędnych. Tania sensacyjka.Standardowy poziom Discovery.
Kamikadze Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Mam kasetę z filmem dokumentalnym UFO tajemnice Trzeciej Rzeszy".Film około 60 minutowy,też chyba amerykański.Myślę,że z dziewięćdziesiąt procent tego filmu to bzdury nie podparte żadnymi dowodami.Ale najbardziej rozśmieszył mnie dziadek,który całkiem poważnie mówił o testach latającego talerza ponad stu metrowej średnicy we Wrocławiu.
mihura Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Zgadza się kapuchy,ten film jest jak tysiące innych,Nic nie można się dowiedzieć,czego się już wcześniej nie wiedziało! A gdzie załogi,kto te obiekty pilotował?Gdzie doniesienia z Rosji Radzieckiej-Pietropawłowsk etc. No i ten amerykański szajs-(Przykrywka pod testy latających skrzydeł)Tylko,że wszystkie te tajne obiekty mają napęd konwencjonalny i nie przeczą prawą fizyki?! A obserwacje z lądu lub powietrza,mówią o obiektach które poruszają się w brew jej prawom.pzdr
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.