Skocz do zawartości

Hitlerowskie Ufo

Swiety82

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
TYTUŁ FILMU : Hitlerowskie UFO
PRODUKCJA : USA
GATUNEK : Dokumentalny
CZAS TRWANIA : 0:43:42
JĘZYK : Angielski
LEKTOR : PL

Opis:

Grupa historyków próbuje wyjaśnić, jaki istnieje związek pomiędzy obserwacjami UFO w ciągu ostatnich 50 lat a technologią latających talerzy, odkrytą przez niemieckich naukowców podczas II wojny światowej. Dzięki wykorzystaniu archiwalnych materiałów filmowych i nowoczesnej grafiki komputerowej udało się zrekonstruować wydarzenia i odtworzyć historię fenomenu UFO. Z programu dowiemy się, czy tajemnicze pojazdy w kształcie dysków są wytworami obcej cywilizacji, czy może iluzją optyczną. A może są czyms zupełnie innym?
Napisano
no niestety z programu niczego się nie dowiemy :)
kolejna porcja spekulacji i niesprawdzonych informacji.
Po części na dodatek błędnych. Tania sensacyjka.
Standardowy poziom Discovery.
Napisano
Mam kasetę z filmem dokumentalnym UFO tajemnice Trzeciej Rzeszy".Film około 60 minutowy,też chyba amerykański.
Myślę,że z dziewięćdziesiąt procent tego filmu to bzdury nie podparte żadnymi dowodami.Ale najbardziej rozśmieszył mnie dziadek,który całkiem poważnie mówił o testach latającego talerza ponad stu metrowej średnicy we Wrocławiu.
Napisano
Zgadza się kapuchy,ten film jest jak tysiące innych,Nic nie można się dowiedzieć,czego się już wcześniej nie wiedziało!
A gdzie załogi,kto te obiekty pilotował?
Gdzie doniesienia z Rosji Radzieckiej-Pietropawłowsk etc.
No i ten amerykański szajs-(Przykrywka pod testy latających skrzydeł)Tylko,że wszystkie te tajne obiekty mają napęd konwencjonalny i nie przeczą prawą fizyki?!
A obserwacje z lądu lub powietrza,mówią o obiektach które poruszają się w brew jej prawom.
pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie