Kamikadze Napisano 1 Lipiec 2009 Autor Napisano 1 Lipiec 2009 Od dość dawna mam taką stalową walcowatą część.Wymiary jej to 34 mm średnicy i 67 mm długości.Zastanawiam się z jakiego urządzenia może pochodzić?PozdrawiamKamikadze
Kamikadze Napisano 1 Lipiec 2009 Autor Napisano 1 Lipiec 2009 Od dość dawna mam taką stalową walcowatą część.Wymiary jej to 34 mm średnicy i 67 mm długości.Zastanawiam się z jakiego urządzenia może pochodzić?PozdrawiamKamikadze
M164U Napisano 2 Lipiec 2009 Napisano 2 Lipiec 2009 Mi sie to kojazy z czyms takim...http://www.bravocompanyusa.com/Flash-Hider-s/43.htm
Kamikadze Napisano 1 Lipiec 2009 Autor Napisano 1 Lipiec 2009 Żeby nie zaśmiecać forum.Nie jest to odznaka czy coś w tym stylu tylko kawałek złomu i liczę się z tym,że nie uzyskam odpowiedzi.A po dziesięciu ( ? )dniach wątek ulegnie dezintegracji.
Pytanie
Kamikadze
Od dość dawna mam taką stalową walcowatą część.Wymiary jej to 34 mm średnicy i 67 mm długości.Zastanawiam się z jakiego urządzenia może pochodzić?
Pozdrawiam
Kamikadze
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.