Stizek Napisano 29 Czerwiec 2009 Autor Napisano 29 Czerwiec 2009 Witam 68 X 5Mareczek miodzio;)...Mały skarbczyk 1x wieża z datą reszta Hindenburg z wieżą...Dzis kolega trafił jeszcze 52...Pozdrawiam
Stizek Napisano 29 Czerwiec 2009 Autor Napisano 29 Czerwiec 2009 Znaczy sie moje 68 Jeden dołek i kolega też jeden dołek ale obok w lesie...Z tego co słyszałem to Ruscy okradli Ciezarowke z kasiorką a jak NKWD sie dowiedzialo to powiedziało że jak przy kims znajdą to od radu kula w łeb:D...Wiec co robili??? zakopywali na pozniej i chowali ale nie wracali:D...Albo wrocili ale nie znalezli:D...pozdro
hudy Napisano 30 Czerwiec 2009 Napisano 30 Czerwiec 2009 Fajna miejscówka. Jeśli wyszło tyle, to z pewnością wyjdzie jeszcze więcej...zobaczysz :) pozdro!
Stizek Napisano 30 Czerwiec 2009 Autor Napisano 30 Czerwiec 2009 Wiem Wiem jade w sobote;]... nie zly konwój był pozdro...
ika1979 Napisano 1 Lipiec 2009 Napisano 1 Lipiec 2009 gratulacje!a kolegi nie chciałeś zabrać:)masz ode mnie pocztę na którą nie odpowiedziałeś.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.