Skocz do zawartości

Adek part. 2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 383
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Z ostatnich dni pierdółki. Ta klamerka kobieca śliczna. To po prawej na dole, kawałek naczynia, starawo wygląda...;) Jakieś wieczko z numerkiem od dołu, ułamany klucz...

I znowu Adek powie, że kapsle i śmieci wrzucam na watek;) Co ja poradzę jak mnie wszystko cieszy.

W następnym poście druga część.

Na uwagę zasługują dwa guziki. Zwłaszcza Mincheimera Juniora pułkowy, czwórka (dam na ID) i carski, ze względu na nietypowe chyba wz. bo on jest z cyny chyba. I piękny stan.

Oczywiście czwórkę pułkowa trafił mój kolega, który szedł tam, gdzie ja już pasami zrobiłem... jak widać lipnie zrobiłem:) A że kumpel guzików nie zbiera i ma dobre serce to mi z miejsca dał w prezencie. Dzięki M. jak to czytasz!

2h na moim ulubionym lokalnym poletku i urodzaj. Monetki, kawałek wstęgi nagrodowej, francuska tabliczka, kapsel z koroną... Idą zaraz wykopki na ID:) A na niedzielę mam oficjalne pozwolenie od żony i z Arseonem dajemy, ech - to lubię:)

Ale Ty uparty jesteś na ten carski, a mówiłem przez telefon, że polski grenadier... :)

A u mnie przez ostatnie dni dużo wszelkich popularesów i nic nadzwyczajnego. Nie wrzucam masówki, bo nie ma rodzynka. Takie sympatyczne zdjątko kilku ozdóbek i krzyżyków daję:)

Ten połamany mnie najbardziej ciekawi, bo z miejsca związanego z Powstaniem Listopadowym.

Ale jak na tyle kradzionych minut czasowi to ostatnio nic mi nie wychodzi:(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie