zibi402 Napisano 20 Czerwiec 2009 Autor Napisano 20 Czerwiec 2009 czy.warto.kupic.jakie.zalety.i.wady.prosze.o.uwagi.z.dziekuje.o.opinie
Swiety82 Napisano 20 Czerwiec 2009 Napisano 20 Czerwiec 2009 Zasada jest jedna-widzisz MD-uciekasz... :)
Filixxx Napisano 20 Czerwiec 2009 Napisano 20 Czerwiec 2009 Witam...Znajomy na początek kupił sobie takie cośhttp://www.allegro.pl/item663444819_cyfrowy_wykrywacz_lcd_profi_saperka_gratis.html i jestem zaskoczony działaniem...Myślałem, że to tylko klucze w trawie potrafi wykryć...:PKupił używany za nie całe 300zł.Więc na początek może być, zwłaszcza jak nie chcemy wydawać dużo kasy bo nigdy nie wiemy czy bieganie w terenie nam się spodoba tak samo jak same fanty... :DPozdrawiam....
Swiety82 Napisano 20 Czerwiec 2009 Napisano 20 Czerwiec 2009 Kup kup, więcej do wyjęcia dla nas zostanie :)ps. a orientowałeś sie jak jest w wypadku ew. naprawy? Serwis to wbrew pozorom ważna rzecz-a chińszczyzna ma to do siebie że to najczęściej jednorazówka...
Filixxx Napisano 20 Czerwiec 2009 Napisano 20 Czerwiec 2009 Jak ktoś go sprzedaje to dopisuje, że już wykrywacz zarobił na nowy i lepszy i dla tego go sprzedaje... :P Z tego co mówił kumpel to jest do dupy ramie, bo coś tam się luzuje i trzeba taśma sklejać... :PZ serwisem to jest chyba tak, że do pierwszego lepszego elektryka... :D
Filixxx Napisano 20 Czerwiec 2009 Napisano 20 Czerwiec 2009 Ale swoją drogą to jest chyba lepszy od md 3006...no i coś tam zawsze znajdzie...
albertus32 Napisano 20 Czerwiec 2009 Napisano 20 Czerwiec 2009 nie rozumiem dlaczego ciagle powstaja pytania czy kupic MD. uwazam ze to czyste lenistwo osoby zapytujacej, mnostwo pisalo sie o MD, przeciez wystarczy wpisac w wyszukiwarce MD i wszystko jasne. Ile jeszcze mozna pisac, lepiej by bylo zapytac czy ktos z osob , ktorzy kupili MD jest zadowolony ze sprzetu...wszystko...
kundzio11 Napisano 21 Czerwiec 2009 Napisano 21 Czerwiec 2009 Może sprzedaż spada i ktoś w zawoalowany sposób próbuje łapać klientów.
albertus32 Napisano 21 Czerwiec 2009 Napisano 21 Czerwiec 2009 kundzio11 masz racje , moze w tym szalenstwie jest metoda.
Czapajew231 Napisano 22 Czerwiec 2009 Napisano 22 Czerwiec 2009 Kup,kup te MD.Pochodzisz,znajdziesz-a i owszem-całkiem niezłe fanciory ale zaproś kolegę z lepszą wykrywką i szlag cię trafi jak zobaczysz co on wyciągnie.Z życia wzięte...
Marek94 Napisano 22 Czerwiec 2009 Napisano 22 Czerwiec 2009 miałem kiedyś taki i myślałem że jest dobry a to że nic nie znalazłem to wina miejsca zepsuł się wiec postanowiłem kupić taki sam jak zapytałem się o niego na forum wszyscy jednym chórem do dupy i mieli racje kupiłem PI i poszedłem w to samo miejsce i co fanciory leciały jak głupie a tamten nawet nie pisną XD
Le Chiffre Napisano 23 Czerwiec 2009 Napisano 23 Czerwiec 2009 chodząc z mdkiem znalazłem dp28 na głębokości 80cm :)
patton12 Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 Kupiłem ten badziew i narazie najlepsze co znalazłem to 10 zł z komuny.
matireli Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 No to gratuluję ja to nawet takiego fanta nie znalazłem(;Sprzedaj jak najszybciej mi się udało dozbierałem kasy i kupiłem proximę i teraz jest Super
adamos1975 Napisano 23 Listopad 2010 Napisano 23 Listopad 2010 Kochani nie jest tak żle MD nie znajdzie niczego jeśli teren jest pusty. Kupiłem synkowi 8 letniemu bo się uparł, że będzie szukał skarbów - sam z nim polatałem i efekty są ( oczywiście zostaje świadomość ile to fantów się ominęło ) Łapie monetki ok.5-7 cm, Łuski ok 10 cm ale tarczę hamulcową kopałem z 70 - niestety dyskryminacja w tym kiepska. Jak się trochę polata to się go wyczuje. Krótko mówiąc jeśli chcesz się pobawić a nie jesteś przekonany czy cię to wciągnie można kupić ale jeśli już wiesz ,że będziesz przemierzał lasy i pola - nie ma sensu blokować kasy. Jeśli chodzi o trwałość - podłokietnik lata i trzeba go ciągle dokręcać, wtyczka sondy też się luzuje i popiskuje sobie bez sensu a baterie żre jak głupi. Tyle od użytkownika. Jutro kupuję sobie a nie synkowi ACE250 i idę szukać czego do tej pory przy pomocy MD nie znalazłem i zobaczę NAMACALNIE jaka jest różnica w terenie.
pawel888 Napisano 23 Listopad 2010 Napisano 23 Listopad 2010 Md 3006 świetny sprzęt, godny polecenia. Zawsze to powtarzałem :)<pozdro
detekta8 Napisano 23 Listopad 2010 Napisano 23 Listopad 2010 od niego zaczynalem no nie moge niestety powiedziec ze bylo to dobrze wydane 300zl
patton12 Napisano 23 Listopad 2010 Napisano 23 Listopad 2010 Niestety matireli nie mogę go sprzedać bo kupiłem go na spółe z bratem i kolega. Pod koniec lutego jak bede miał urodziny to kupie sobie inny.
Cezar WW II Napisano 23 Listopad 2010 Napisano 23 Listopad 2010 miałem ten wykrywacz jako pierwszy wyciągnołem nim mnóstwo militarki chociaż na początek straszny badziew 40 cm dla niego to max monety jeszcze daje rade na 10 cm złapać
adamos1975 Napisano 24 Listopad 2010 Napisano 24 Listopad 2010 Hej paweł888 ja nie mówię, że świetny sprzęt - ale nie jest tak fatalnie jak się ogólnie uważa(być może po pierwszym terenie z ace250 zmienię zdanie bo poznam różnice) mówię tylko ,że jest to prosta piszczałka z którą wchodzisz w teren i z głębokości do 20 cm ciągniesz wszystko od kapsli poprzez łuski do gwożdzi i monet(te ostatnie do 10 cm) reasumując : jak nie masz więcej kasy a chcesz zacząć już to bierz na co cię stać, najwyżej po zmianie sprzętu wrócisz w ten sam teren i sam sobie wymacasz różnicę. Pozdrawiam wszystkich , którzy zaczynali od MD
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.