Sailer Napisano 25 Sierpień 2009 Share Napisano 25 Sierpień 2009 Ta! A ja myślałem, że foha strzeliłeś i się nie odzywasz :))) Pewnie na stary numer tarabaniłeś, wysyłałem wizytówkę ale może nie doleciała ;) Sorry wielkie ;) Już śle Ci numer ;)))POZDROOO!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atb22 Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Witam, wyszła mi dziś na drodze w lesie taka pieczęć lakowa, wiem że fotka tragiczna ale jak ktoś by miał jakąś sugestie co do Herbu jak odbije wrzucę na ID bo o herbach nie mam żadnego pojęcia. Pozdrawiam atb22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2009 cos ty wkleił tragedia ehhh co robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atb22 Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Jak na mój telefon to i tak jest super :P. Pokaż swoje fotki to pogadamy :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 2 Wrzesień 2009 Share Napisano 2 Wrzesień 2009 Fiu fiu ;))) Kozak :)GRATY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ducholek Napisano 14 Wrzesień 2009 Share Napisano 14 Wrzesień 2009 Cześć, Sailer wybacz że zwrócę Ci uwagę ale mam pytanie czy wiesz co sie powinno robic z nieśmietelnikami ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 14 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2009 poczułem sie zapomniany wiec takie tam male moniaczki z ostatnich wypadow :) pozd dla rausza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 14 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2009 nie bede wklejal pojedynczo monet bo to nie ma sensu :)stany dobre wiec : 3 grosze ksiestwo warszawskie,24 czesc thalara polska 1763 ,4 gr pruskie 1804,stanislaw batory i jego szelag koronny ,1 grosz augusta III,faszystowo jak widac 2 mary,1 marka pruska 1900, boratynki i zdrow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 14 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2009 boze Stefan Batory co ja pisze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauszdelikt Napisano 14 Wrzesień 2009 Share Napisano 14 Wrzesień 2009 fajny moniak to jest to... gratulejszyn:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 14 Wrzesień 2009 Share Napisano 14 Wrzesień 2009 Gratki.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 14 Wrzesień 2009 Share Napisano 14 Wrzesień 2009 Ducholek człowieku teraz ja zwrócę Tobie uwagę! Nie masz prawa posądzać mnie o rozkopywanie trupa, nie robię takich rzeczy a jeżeli przypadkiem by do tego doszło na pewno bym zgłosił! Co z tego że wysłał bym samą blachę do odpowiedniej instytucji, i po kogo by mieli przyjechać?, po trawę i ziemię na której to wylazło skoro nie było właściciela??? Rzucili by w kąt albo odesłali i po ptakach. Jeżeli trafią się odznaczenia, monety, guziki itp. to też musiał być przy nich właściciel??? A nie rozdane blachy, zgubione, wyrzucone itd.??? Równie dobrze mógł byś zwracać uwagę co drugiemu na forum o takie rzeczy i pięćdziesięciu typa na Allegro. Nie wiem czy ja mam pecha, że znowu mi ktoś zwraca mi o to uwagę, ale powoli zaczyna mnie to irytować. To w końcu chyba ja wiem gdzie i jak na to trafiłem i nie muszę się każdemu z kolei tłumaczyć!Szajka dobre moneciaki ;) Graty! Odezwij się bo piszę, dzwonie i nic, a mam coś dla Ciebie ;) Yo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 14 Wrzesień 2009 Share Napisano 14 Wrzesień 2009 Nie przeszkadzam? Jeśli zaczną się prywatne wywody to ostudzę nieco atmosferę...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 00:12 15-09-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ducholek Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Sailer jeżeli Cię obraziłem to serdecznie przepraszam nie miałem tego zamiaru zrobić , a spytałem bo nieraz spotykałem się z nieśmiertelnikami sprzedawanymi na jakichś bazarach co jest irytujące np na targu dominikańskim w gdańsku kobieta miała 2 pudełka po butach pełne tego jak jej zwróciłem uwagę to od razu je schowała . Jeżeli Cię uraziłem to jeszcze raz sorry . Spotkałem się nie raz z takimi odkrywcami" którzy wykopali trupa i wszystko ściągali z niego włącznie z nieśmiertelnikami dla tego napisałem poprzedniego posta Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 No i patrz Pan, dzisiaj blaszka ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 *** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 *** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 ...szczęśliwi czasu nie liczą, za kilka dni znowu do boju ;)))PozdrOOO!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Spoko oko Ducholek, dzisiaj wpadła nowa blaszka i mi przeszło ;)PozdrOOO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 ducholek, jak wiesz fundacja nie zajmie się sprawą samej blachy, jezeli nie udowodnisz im iz gdzies lezy jej wlasciciel.po samym żetonie nikogo nie będą szukać, do niedawna oddawano blachy po ekshumacjach, jezeli ktos chcial zachowac..sama blacha nie jest zadnym dokumentem..podczas rozbrojen, zolnierze wyrzucali wszystko co mieli, często dowodcy zbierali blachy i zakopywali je nawiniete na drut po 200-300 sztuk..pamietaj, niesmiertelnik to nie dokument, to tylko ewentualna pomoc przy identyfikacji zwłok.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 ...kto rano wstaje... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam793 Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Sailer gdzie ty takie cuda kopiesz bo ja już gotów wyrzucic swój wykrywacz.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 ...a tu i tam ;)PozdrO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 18 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Graty Sailer wielkie :) chodzil chodzil i wychodzil :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atb22 Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Pogratulował, jak zawsze narzekał że nic nie kopnął tak teraz się rozbestwił ;) Pozdro Młody". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.