mariusz30 Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Witam Panowie i Panie jak się podobało? Dla mnie bomba naprawdę było warto być i przeżyć tę rekonstrukcje , grupy się napracowały ale widać wysoki kunszt wojenny.pozdrawiam wszystkie grupy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steiner7 Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Jakieś fotki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro57 Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Panorama po rekonstrukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro57 Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Nasz Polski Śliczny TK-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro57 Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Citroen z Boforsem w sojuszu z OT-810 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz63 Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 to tak na szybkohttp://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/tngallery?Site=DW&Date=20090920&Category=GALERIA03&Artno=880600604&Ref=PH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro57 Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro57 Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Rany z pola bitwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro57 Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Hej Sokoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro57 Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 pancerniacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro57 Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Wermacht Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro57 Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Machinengewehre 34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro57 Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 nasze WP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro57 Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Panzer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro57 Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Wiem, że jestem upier…wy, ale Panowie ze strony niemieckiej jak widzę nie raczą pamiętać, że w 1939 roku w umundurowaniu WH nie funkcjonowała jeszcze koszula z integralnym kołnierzem (do tego jeszcze szara)…Wprowadzono ją, jako bardziej praktyczny zamiennik rozwiązania stosowanego do tego czasu (czyli białej koszuli bez kołnierza i Kragenbinde-podkołnierzyka) dopiero w 1941 roku!PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro57 Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 no pan hindus to jest strasznie upierdliwy czepia się wszystkiego Przecież to tylko rekonstrukcja i chodzi o to żeby pokazać jak to mniej więcej wyglądało a skąd ci ludzie maja wziąć same oryginalny.Pan to taka Kazimiera Szczuka wśród krytyków literaturyCzepia się wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 wow widzę że stałem się obitą" twarzą rekonstrukcji:) ale ze mnie prosiak:) Dla wtajemniczonych ...do duppy z tą wojną..." ...druga drużyna! gdzie jest druga drużyna!..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro57 Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 jak uważacie forumowicze mam racje czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro57 Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Panie revolt może uraziłem wasze uczucia wstawiając to zdjęcie - jeśli tak to przepraszam ale dla pocieszenia dobrze wyglądaliście nie było aż tak strasznie POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord_Macragge Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Nie. Hindus ma rację i dobrze, że wytyka" błędy - dzięki temu wszyscy w przyszłości będziemy mogli ich uniknąć, jeśli będziemy tego chcieli... Tak czy inaczej, Wzorowa Krucjata" kol. Hindusa może liczyć na moje wsparcie duchowe i bojowe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 jaki tam pn to że grubas jestem to nie znaczy że Pan:) revolt jestem. Nie jesteśmy obrażeni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek78przemysl Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Również podzielam zdanie Hindusa. Dla wyjaśnienia. To człowiek z mojego Stowarzyszenia. Drugi ma Kragenbinde tylko na zdjęciu akurat nie widać. Kilka błędów udało nam się wychwycić, co zamierzamy jak najszybciej poprawić. Poza tym dwóch ludzi ode mnie biegało w replikach spodni M40. Reszta w szwedach jako zamiennikach M37, doktórych jeszcze niedawno nie było dostępu. Już u Arka z Lublina zamawiamy dla wszystkich M 37 Steingrau, więc na przyszly sezon będzie ok. Konstruktywna i KULTURALNA krytyka Hindusa jest ięc jak najbardziej na miejscu i za nią dziekuję.Mirek MajkowskiPSRH X D.O.K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadkus Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 hm..zawsze zamiast KRYTYKOWAĆ można zaproponować kulturalnie JAK MA BYĆ - skutek ten sam (osoba która cos robi źle koryguje to) , a odbiór zupełnie inny (motywuje a nie wkurza...) . W każdym razie dla mnie duża róznica jako rekonstruktora (do dzisiaj pamietam Przemka M. z Cytadeli" jak mnie instruuje co mam źle i jak to poprawić a nie opieprza...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro57 Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 no to szacunek dla panów popieramy hindusa naszego krytyka Bez urazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.