mirek78przemysl Napisano 26 Wrzesień 2009 Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Panowie. Dajmy już spokoj. Policjant Woj. Śląskeigo został niejako ofiarą tego zajścia NIE JEGO SPRAWCĄ. SPRAWCA dalej zostaje bezkarny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fozgen Napisano 26 Wrzesień 2009 Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Panowie z granatowej policji.Proszę nie rozumieć mnie źle. Przeprosiny podtrzymuję z całą stanowczością i nie były one tymi co przez gardło nie przechodzą.Tak jak wspomniał Mirek. Główny sprawca zajścia dalej pozostaje bezkarny, obrywa się osobom nie mającym tak naprawdę z tym wszystkim nic wspólnego, w tym i mnie. Jeżeli rostrząsa się pewien temat, którego ja nie rozpocząłem to należało by go odważnie zakończyć a nie snuć po drodze żal że nikt nie zareagował itp. Na tym koniec z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 26 Wrzesień 2009 Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Miedzy nami mówiąc Fosgen - używasz terminu granatowa policja" po to, żeby obrazić chłopaków ze Śląska? Bo ten jeden zwrot na początku przekreśla Twoje dalsze stwierdzenia. Miałem okazję gościć Policjantów Śląskich na Bzurze, są to ludzie karni, zdyscyplinowani i ideowi, jeśli tylko zechcą przyjechać do nas drugi raz będę zaszczycony. Przychylam się też do zdania Jarka, że temat należy zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 26 Wrzesień 2009 Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Sorry Fozgen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fozgen Napisano 26 Wrzesień 2009 Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Wybaczcie Policjanci i wybacz jazłowiaku. Nie mam powodu ani celu tym bardziej ich obrażać. Już się poprawiam w nazewnictwie. Policja Śląska. Zapamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fozgen Napisano 26 Wrzesień 2009 Share Napisano 26 Wrzesień 2009 jazłowiaku. Fakt nie Fosgen tylko Fozgen . Za miast sorry było by poprawniej przepraszam,jeżeli już ma być, po Polsku przynajmniej. Też mam się poczuć urażony? Słowo pisane jest słowem różnie rozumianym, nie łapmy się więc za nie. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reinszofer Napisano 26 Wrzesień 2009 Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Jeśli sprawca nie poniesie konsekwencji będzie olbrzymem" a ten który wskazuje to co było złe i perfidne z.k.r."-każdy pamięta chyba ten plakat z lat czterdziestych. Czy o takie funkcjonowanie chodzi? Jeśli tak to nie ma się co chwalić nawiązywaniem do przedwojennych tradycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fozgen Napisano 26 Wrzesień 2009 Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Popieram rainszofer'a . Zamknijmy ten temat, nie przez admina, tylko przez tych, którym zależy na porządku w tego typu imprezach, tych którzy z całą stanowczością zareagują na zaistniałe sytuacje, i w końcu tych którzy mają dużo do powiedzenia w rozmowach prywatnych a nie wypowiadają się publicznie! Do dzieła ukryci! KONIEC i BASTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fozgen Napisano 26 Wrzesień 2009 Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Oj! Teraz to ja dałem! nie rain... tylko rein... Wybacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reinszofer Napisano 26 Wrzesień 2009 Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Spoko Fozgen z tym przejęzyczeniem.Popieram: zamknąć wątek ALE NIE PRZEZ ADMINA-więc nie będzie to tak szybko:). Wbrew pozorom tu nie chodzi tylko o zwykłą pyskówkę ale o fundament na którym powinnien stać ruch rekonstrukcyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fozgen Napisano 27 Wrzesień 2009 Share Napisano 27 Wrzesień 2009 fabrykareklamy. Prowokacyjnie nie pytaj. Twoje pytanie jest oczywiste i pełne troski o Syna. Proszę o zapoznanie się z paragrafem 16 punkt 1, 2, 3 Regulaminu Bitwy. Myślę że dużo wyjaśni. Uczestnicy, którzy nie zaakceptowali jego wszystkich postanowień nie powinni znajdować się na żadnym z garnizonów, w tym nie brać udziału w tej naprawdę udanej imprezie. Jeżeli chcesz skierować Syna do jakiegokolwiek ruchu rekonstrukcyjnego to na pewno właściwą będzie K.R.H Tomaszów 39, przy J.S. 2019 z Tomaszowa Lubelskiego. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desertstone Napisano 27 Wrzesień 2009 Share Napisano 27 Wrzesień 2009 Widzę że wątek ten stał się JEDNYM WIELKIM BICIEM PIANY ,dlatego nie chce mi się już tu zaglądać i czytać niektórych tekstów na poziomie bagna i pięciu metrów mułu.Cześć , czołem, czapka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horhe Napisano 27 Wrzesień 2009 Share Napisano 27 Wrzesień 2009 fabrykareklamy zacznij jezdzić razem z synem, spokojnie możecie zacząć od obserwatorów OPL,a to rzadko rekonstruowane sylwetki i nie takie trudne do odtworzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Na prośbę autora wątku zostaje on zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.