Skocz do zawartości

Integracja odkrywców

radek98k

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jest partia miłośników piwa, więc poszukiwaczy i terrorystów" też może być a do ich planu wyborczego nam najbliżej... Wykrywacz dla każdego!" Wolny wstęp na poligony!" Jakoś to będzie...
Napisano
NIE URODZIŁEM SIĘ W 1998 ROKU!!!! CO Z WAMI JEST!? NIE MOŻECIE NAWET PISAC NA WAŻNE TEMETY. Najlepiej to wpisywac byle co: np.

A kto mówi że radzio bedzie się trunkami delektował? My procenty a radek kubusia i wszystko gra.

Wyrosnietym ale dzieckiem. Radzio jest z rocznika 1998 ,wiec jedyne co moze kupic w monopolowym to coca-cola lub mirinda

Radek żebyś ty wiedział jak ja czekam na każdy twój wątek/post,prawie jak na Teleexpress.

No i weś jakiś czołg na zagryche tylko niemiecki bo ruskie mi nie smakują :)

Jest partia miłośników piwa, więc poszukiwaczy i terrorystów" też może być a do ich planu wyborczego nam najbliżej...

WYCHWALAJĄ SIĘ TYLKO DZIECI.
w tym przypadku wychwalanki to wzajemne aśmiewanie" z moich informacji innym.
Z wami nie można na żaden normalny temat popisac.
Integracja ta polegała by na wpisaniu siebie na liste poszukiwaczy a potem zakupu identyfikatora.
Pewnie zbieracie fanty, żeby się popisac przed innym koleżkami!
Napisano
Integracja ta polegała by na wpisaniu siebie na liste poszukiwaczy a potem zakupu identyfikatora."

To jest biurokracja a nie inegracja

Radek po co robić z hobby zabawę w dorosłych, mamy tego dość w codziennym życiu. Jeszcze kilka lat i sam to stwierdzisz.
Napisano
Radek nie łam się innowatorzy zawsze mają pod górkę.
Nie poddawaj się i walcz!
Twoje pomysły są powodem radości wielu osób.
Nie rezygnuj!
Napisano

forum odkrywcy przeglądam od niedawna ole dawno nie bawiłem się tak dobrze jak po lekturze tego wątku RADOSŁAWIE integracyjny medal dla ciebie

Napisano
Panie ? Radku (nie wiem czy teraz nie przesadziłem)ja bardzo proszę aby Pan nie ustawał w swoim działaniu.Pisz Pan dużo acz ciekawie.Są Fora gdzie powstał już Pański FanClub.
Napisano
Dajcie mu bana i tyle! zawsze to lepiej niż sie macie z kolesia naśmiewać. To forum jest wyjatkowe bo właściwie codziennie dochodzi do jakiejś kłótni lub z kogoś sie ludziska sie wyśmiewają. I po co to wszystko?
Napisano
Ale dlaczego mam karać kogoś za to, że się śmieją z niego? To raczej należy potępiać tych którzy się śmieją...

Ja się nie śmieję z Radka, ja śmieję się z tego co się obecnie dzieje wśród nas, tzn z poszukiwaniami i tym, że się nie można zintegrować, jednak tu raczej siąść i płakać niż śmiać się...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie