Skocz do zawartości

Integracja odkrywców

radek98k

Rekomendowane odpowiedzi

Jest partia miłośników piwa, więc poszukiwaczy i terrorystów" też może być a do ich planu wyborczego nam najbliżej... Wykrywacz dla każdego!" Wolny wstęp na poligony!" Jakoś to będzie...

NIE URODZIŁEM SIĘ W 1998 ROKU!!!! CO Z WAMI JEST!? NIE MOŻECIE NAWET PISAC NA WAŻNE TEMETY. Najlepiej to wpisywac byle co: np.

A kto mówi że radzio bedzie się trunkami delektował? My procenty a radek kubusia i wszystko gra.

Wyrosnietym ale dzieckiem. Radzio jest z rocznika 1998 ,wiec jedyne co moze kupic w monopolowym to coca-cola lub mirinda

Radek żebyś ty wiedział jak ja czekam na każdy twój wątek/post,prawie jak na Teleexpress.

No i weś jakiś czołg na zagryche tylko niemiecki bo ruskie mi nie smakują :)

Jest partia miłośników piwa, więc poszukiwaczy i terrorystów" też może być a do ich planu wyborczego nam najbliżej...

WYCHWALAJĄ SIĘ TYLKO DZIECI.
w tym przypadku wychwalanki to wzajemne aśmiewanie" z moich informacji innym.
Z wami nie można na żaden normalny temat popisac.
Integracja ta polegała by na wpisaniu siebie na liste poszukiwaczy a potem zakupu identyfikatora.
Pewnie zbieracie fanty, żeby się popisac przed innym koleżkami!

Integracja ta polegała by na wpisaniu siebie na liste poszukiwaczy a potem zakupu identyfikatora."

To jest biurokracja a nie inegracja

Radek po co robić z hobby zabawę w dorosłych, mamy tego dość w codziennym życiu. Jeszcze kilka lat i sam to stwierdzisz.

Panie ? Radku (nie wiem czy teraz nie przesadziłem)ja bardzo proszę aby Pan nie ustawał w swoim działaniu.Pisz Pan dużo acz ciekawie.Są Fora gdzie powstał już Pański FanClub.

Dajcie mu bana i tyle! zawsze to lepiej niż sie macie z kolesia naśmiewać. To forum jest wyjatkowe bo właściwie codziennie dochodzi do jakiejś kłótni lub z kogoś sie ludziska sie wyśmiewają. I po co to wszystko?

Ale dlaczego mam karać kogoś za to, że się śmieją z niego? To raczej należy potępiać tych którzy się śmieją...

Ja się nie śmieję z Radka, ja śmieję się z tego co się obecnie dzieje wśród nas, tzn z poszukiwaniami i tym, że się nie można zintegrować, jednak tu raczej siąść i płakać niż śmiać się...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie