Hitboy64 Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Jest partia miłośników piwa, więc poszukiwaczy i terrorystów" też może być a do ich planu wyborczego nam najbliżej... Wykrywacz dla każdego!" Wolny wstęp na poligony!" Jakoś to będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 22 Maj 2009 Share Napisano 22 Maj 2009 I to jest dopiero myśl :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek98k Napisano 22 Maj 2009 Autor Share Napisano 22 Maj 2009 NIE URODZIŁEM SIĘ W 1998 ROKU!!!! CO Z WAMI JEST!? NIE MOŻECIE NAWET PISAC NA WAŻNE TEMETY. Najlepiej to wpisywac byle co: np. A kto mówi że radzio bedzie się trunkami delektował? My procenty a radek kubusia i wszystko gra.Wyrosnietym ale dzieckiem. Radzio jest z rocznika 1998 ,wiec jedyne co moze kupic w monopolowym to coca-cola lub mirinda Radek żebyś ty wiedział jak ja czekam na każdy twój wątek/post,prawie jak na Teleexpress.No i weś jakiś czołg na zagryche tylko niemiecki bo ruskie mi nie smakują :)Jest partia miłośników piwa, więc poszukiwaczy i terrorystów" też może być a do ich planu wyborczego nam najbliżej... WYCHWALAJĄ SIĘ TYLKO DZIECI.w tym przypadku wychwalanki to wzajemne aśmiewanie" z moich informacji innym.Z wami nie można na żaden normalny temat popisac.Integracja ta polegała by na wpisaniu siebie na liste poszukiwaczy a potem zakupu identyfikatora.Pewnie zbieracie fanty, żeby się popisac przed innym koleżkami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lefa Napisano 22 Maj 2009 Share Napisano 22 Maj 2009 Geniusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 22 Maj 2009 Share Napisano 22 Maj 2009 Integracja ta polegała by na wpisaniu siebie na liste poszukiwaczy a potem zakupu identyfikatora."To jest biurokracja a nie inegracjaRadek po co robić z hobby zabawę w dorosłych, mamy tego dość w codziennym życiu. Jeszcze kilka lat i sam to stwierdzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 22 Maj 2009 Share Napisano 22 Maj 2009 Radek nie łam się innowatorzy zawsze mają pod górkę.Nie poddawaj się i walcz!Twoje pomysły są powodem radości wielu osób.Nie rezygnuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 22 Maj 2009 Share Napisano 22 Maj 2009 Radziu sprzedam Ci identyfikator, chcesz kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 22 Maj 2009 Share Napisano 22 Maj 2009 forum odkrywcy przeglądam od niedawna ole dawno nie bawiłem się tak dobrze jak po lekturze tego wątku RADOSŁAWIE integracyjny medal dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek98k Napisano 22 Maj 2009 Autor Share Napisano 22 Maj 2009 Ciekawe co wy wymyślicie mondrale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 22 Maj 2009 Share Napisano 22 Maj 2009 mondrale"???Kto to jest?:)))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 22 Maj 2009 Share Napisano 22 Maj 2009 Pewnie nic. Poczekamy aż ty wpadniesz na kolejny świetny pomysł:-))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek98k Napisano 22 Maj 2009 Autor Share Napisano 22 Maj 2009 Nic z tego. Te koszulki ze sklepu są bezwartościowe, jak nie ma tej organizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 22 Maj 2009 Share Napisano 22 Maj 2009 Taaaa, może do sejmu z listy Odkrywcy jeszcze wystartujemy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lefa Napisano 22 Maj 2009 Share Napisano 22 Maj 2009 Panie ? Radku (nie wiem czy teraz nie przesadziłem)ja bardzo proszę aby Pan nie ustawał w swoim działaniu.Pisz Pan dużo acz ciekawie.Są Fora gdzie powstał już Pański FanClub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 22 Maj 2009 Share Napisano 22 Maj 2009 Panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 22 Maj 2009 Share Napisano 22 Maj 2009 Radek ,napisz cos jeszcze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 22 Maj 2009 Share Napisano 22 Maj 2009 Dajcie mu bana i tyle! zawsze to lepiej niż sie macie z kolesia naśmiewać. To forum jest wyjatkowe bo właściwie codziennie dochodzi do jakiejś kłótni lub z kogoś sie ludziska sie wyśmiewają. I po co to wszystko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 22 Maj 2009 Share Napisano 22 Maj 2009 Klimat kolego, klimat.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 22 Maj 2009 Share Napisano 22 Maj 2009 Ale dlaczego mam karać kogoś za to, że się śmieją z niego? To raczej należy potępiać tych którzy się śmieją...Ja się nie śmieję z Radka, ja śmieję się z tego co się obecnie dzieje wśród nas, tzn z poszukiwaniami i tym, że się nie można zintegrować, jednak tu raczej siąść i płakać niż śmiać się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 22 Maj 2009 Share Napisano 22 Maj 2009 Najlepiej to wpisywac byle co" Radzio tp Twoje słowa ale uderz się w pierś i poczytaj swoje posty :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 23 Maj 2009 Share Napisano 23 Maj 2009 klimat kolego, klimat":DPost został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 07:35 23-05-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazda1010 Napisano 23 Maj 2009 Share Napisano 23 Maj 2009 Normalnie nie mogę!!! :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.