Skocz do zawartości

fanty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Tu mam mieszane uczucia, a nie chcę swą niewiedzą wprowadzać innych w błąd ale wydaje mi się że to któraś z części talara Pruskiego ale proszę nie sugerować się tym bo ja sam dokładnie nie wiem.

Napisano

20 gramowy odważnik. Wszystkim którzy poprawiają moje wypowiedzi i uzupełniają braki mojej wiedzy bardzo dziękuję i bardzo proszę o dodawanie zdjęć jak ktoś ma jakieś podobne lub takie same jak ja rzeczy. Darz dół Pozdrawiam

Napisano
pierwsza luska to zapewne francuski Lebel, uzywany w armii niemieckiej przez jednostki zapasowe,tyłowe i volkssturm.
pozdro!
Napisano

czasami można cały dzień łazić i znalezc tylko marnego popularesa :/ ale ta cisza, spokój i przebywanie wśród natury bezcenne ;)

Napisano

Zmieniacz ułożenia monetek, przydatna istotka przy robieniu fotek. Uwaga to nie jest zwykły króliczek kto oglądał Monty Pythona ten wie o co chodzi. ;D

Napisano

Taka mała porcelanka niestety pieczątki nie ma i pewnie jakaś PRL-owska no ale wykopek więc ją przytuliłem (troszeczkę większa od paczki zapałek ).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie