amsel44 Napisano 17 Maj 2009 Autor Share Napisano 17 Maj 2009 ty mnie chcesz dzisiaj wykonczyc ? ew. mnie sloneczko nieco oslabilo" bo ja nic ....litosci ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 24 Maj 2009 Autor Share Napisano 24 Maj 2009 cdn. :)jakis dekiel (widac zawias i zamykadelko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 24 Maj 2009 Autor Share Napisano 24 Maj 2009 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 24 Maj 2009 Autor Share Napisano 24 Maj 2009 tak w srodku lasu miedzy gratami od samolotu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 24 Maj 2009 Autor Share Napisano 24 Maj 2009 zegary, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 24 Maj 2009 Autor Share Napisano 24 Maj 2009 dalej, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 24 Maj 2009 Autor Share Napisano 24 Maj 2009 jakis zawor reg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 24 Maj 2009 Autor Share Napisano 24 Maj 2009 tyl, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 24 Maj 2009 Autor Share Napisano 24 Maj 2009 zawor silnika :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 24 Maj 2009 Autor Share Napisano 24 Maj 2009 na zaworze, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 24 Maj 2009 Autor Share Napisano 24 Maj 2009 i hicior dnia , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 24 Maj 2009 Autor Share Napisano 24 Maj 2009 ciekawe ze te zegary maja obudowy metalowe, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 24 Maj 2009 Autor Share Napisano 24 Maj 2009 kawalek zegarka, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 24 Maj 2009 Autor Share Napisano 24 Maj 2009 i gora prod. to ASKANIA , bedzie latwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 24 Maj 2009 Autor Share Napisano 24 Maj 2009 pisalem ostatnio ze mam podstawy by sadzic iz jakies 300-400m od pierwszych znalezionych czesci ,trafilem na jeszcze jeden samolot ... ten zardzewialy popychacz na wczesniejszym zdjeciu pasowal mi do silnika gwiazdowego , sa tez inne swiece i ciekawe zegary(metal) , prezentowany obecnie pokrzywiony zawor ma sporo wieksza srednice . wniosek nasuwa sie sam .cdn. za tydzien :)salve amsel44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 Widzę ze miałeś ciekawy weekend. Zapodaj druga stronę klapki z pierwszego zdjęcia. Ja tez nie próżnowałem zwiedzałem lotniskowiec USS Iwo Jima plus przeszedłem małe szkolenie na M1A1 Abrams jak byś kiedyś wykopał to służę pomocą. Zapodaj jeszcze średnice z ostatniej foty.Pozdrawiam Wood+haven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 29 Maj 2009 Autor Share Napisano 29 Maj 2009 Szesc" :) prosze zdjecie ale bedzie trudno cos wymyslic. (drogi bok ma 15cm )Woodhaven , ogladales jakis zachowany kawalek pierwszej iwy" z 45r , czy te juz przebudowywane w latach 50-60 ?a ,w sprawie abramsa" .. jak tak dalej bedziesz mnie wnerwial takimi wiesciami ze zostales czolgista to po przyjezdzie do kraju osobiscie >> nakopie ci do ... :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 29 Maj 2009 Autor Share Napisano 29 Maj 2009 i przelacznik , poczatkowo myslalem ze to jakis zegar ale po odmoczeniu widac ze to glowny wylacznik .niestety znalazlem (mialem malo czasu) tylko odpowiedniki firmy Siemens (nawet z jakimis schematami). zapomnialbym o srednicy , kolko ma 5cmpozdrofka. amsel44ps. Woodhaven jak znajdziesz czas to prosze wyslij kilka zdjec z czolgusia na emalje" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 29 Maj 2009 Autor Share Napisano 29 Maj 2009 cos znalazlem , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 He, he wiec nie wracam ...Widzę ze robi się coraz bardzie interesująco ... co wyskoczy jakąś nowa cześć to tym bardziej przyprawia mnie o ból głowy. Jak na razie nie mam pomysłu do jakiego płatowca można by przypasować te części. Na razie grzebie w płatowcach rocznik około 37.LHD-7 USS Iwo Jima jest to trzeci o tej nazwie lotniskowiec http://www.maritimequest.com/warship_directory/us_navy_pages/amphibious_assault_ships/iwo_jima_lhd_7/uss_iwo_jima_lhd_7.htmParę zdjęć wkleiłem w dziale Miejsca warte odwiedzenia Nowy Jork - co warto zobaczyć? Niestety w środku cołga nie pozwolili mi robić zdjęć bo bym pewnie skopiował batony ( przyciski ).... mówi się trudno powiem jedno albo ja przytyłem albo tam było ciasno a w dodatku do przodu nic nie było widać ....Wyśle Ci zaproszenie na inne forum gdzie jest wkleiłem sporo zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 31 Maj 2009 Autor Share Napisano 31 Maj 2009 POzdrofka :) piekny zlomik nie ? tam sa odpowiedzi na wszelkie nasze pytania heheheniestety z dzisiejszej wycieczki nici ... lalo caly dzien , ale wczoraj rano bylem ze znajomymi obok k. wroclawskich i pokazali mi szczatki nowego\\starego :) samolotu. bedzie znowu co robic ... czesc amsel44ps. Wood. fajne zdjecia :)ps2. inny wieczorem przytargal 2 wtyczki i inne pierdoly fl32620 fl32113-9 ... mnoza sie te wraki czy cus :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 Amsel, powinieneś dostać bana za to zdjęcie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 4 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2009 POzdro. Trooper85, a czemu zaraz ban ? przyznam ze jak kazdemu poszukiwaczowi marzy mi sie jakies zrzutowisko ale nie broni tylko takie ... bajka , wiec gdzie problem ? regulamin forum ?e, kiszka :(amsel44. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Mnie też się marzy takie zrzutowisko. Powiem nawet, ze 1/10 takiego zrzutowiska by mi się marzyła :) W zasadzie ta dora" albo sztukas z samej góry by mi wystarczyły :)Ale jak patrzę na coś co nawet ciężko porównać z zawartościa najlepszych muzeów, zrzucone na kupę i czekające na ostatnią drogę do hutniczego pieca to jakoś mi się humor psuje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 4 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2009 ok. juz rozumiem :) juz sie balem ze masz .. okres" czytaj zly dzien :):):)pozdroooofka amsel44 :)ps. a dora >>> the best :):):) pokrak" czyli sztukas jedynie w wersji ... kanonenvogel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.