Krychu_Szprotawa Napisano 12 Maj 2009 Autor Napisano 12 Maj 2009 Witam, proszę o identyfikację przedmiotu ze zdjęć. Rzeczy wśród których owa rzecz została znaleziona oraz lilie sugerują, że może to być rzecz francuska lecz nie mam pewności. Przypuszczam ze może to być element od białej broni bądź też klamki.Z góry dzięki za wszelkie info.
Krychu_Szprotawa Napisano 12 Maj 2009 Autor Napisano 12 Maj 2009 lilie są 4ale na 99% są to lilie francuskie
8total4 Napisano 12 Maj 2009 Napisano 12 Maj 2009 owszem , moze byc wczesniejsze...jest cienkie czy masywne??przypomina kształtem np cybuchy od fajek.zdrów!
Krychu_Szprotawa Napisano 12 Maj 2009 Autor Napisano 12 Maj 2009 Witam, proszę o identyfikację przedmiotu ze zdjęć. Rzeczy wśród których owa rzecz została znaleziona oraz lilie sugerują, że może to być rzecz francuska lecz nie mam pewności. Przypuszczam ze może to być element od białej broni bądź też klamki.Z góry dzięki za wszelkie info.
Pytanie
Krychu_Szprotawa
Witam, proszę o identyfikację przedmiotu ze zdjęć. Rzeczy wśród których owa rzecz została znaleziona oraz lilie sugerują, że może to być rzecz francuska lecz nie mam pewności. Przypuszczam ze może to być element od białej broni bądź też klamki.
Z góry dzięki za wszelkie info.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.