Benigsen Napisano 12 Maj 2009 Autor Share Napisano 12 Maj 2009 Ślady czerwonej farby znalazły się na budynku oraz trawniku i chodniku przy ul. Piłsudskiego.- Ten akt wandalizmu budzi w nas szczególne oburzenie i smutek – mówi Jacek Protas, Marszałek Województwa Warmińsko-Mazurskiego. – O godzinie ósmej powiadomiliśmy policję o zajściu i mamy nadzieję, że znajdą się winni tego zdarzenia. Już dziś mogę oświadczyć, że pokryjemy koszty renowacji zarówno tablicy, jak i ściany zabytkowej rejencji.Przypomnijmy, tablica została odsłonięta 18 marca na budynku Urzędu Marszałkowskiego w Olsztynie (od strony ul. Kościuszki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 Pozwoliłem sobie :-) ten news dołożyć do wątku:http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=652365#843477 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benigsen Napisano 12 Maj 2009 Autor Share Napisano 12 Maj 2009 A ja pozwoliłem sobie wkleić zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benigsen Napisano 12 Maj 2009 Autor Share Napisano 12 Maj 2009 OK Czlowieksniegu,nie zauważyłem, byłeś pierwszy,jesteś moderatorem,więc możesz wyciąć ten wątek,żeby się nie dublowały.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 Już nie histeryzuj :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 Benigsen zawsze do newsów dołączamy link źródłowy aby uniknąć ewntualnych oskarżeń o ich przywłaszczanie w niecnych celach.pozdroPost został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 11:09 12-05-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benigsen Napisano 12 Maj 2009 Autor Share Napisano 12 Maj 2009 OK.Oto i link : http://gazetaolsztynska.wm.pl/Wandale-zniszczyli-tablice-ku-czci-marszalka-Pilsudskiego,70624 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 Dzienx ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.