werewolf Napisano 8 Maj 2009 Autor Napisano 8 Maj 2009 witamto prawdopodobnie guziczki belgijskie wojskowe..z jakich lat są? bo różnią się między sobą ...ten z prawej ma sygnature J.F i 3 gwiazdkimoże ktoś coś więcej o nich powiedzieć?
Kiler Napisano 9 Maj 2009 Napisano 9 Maj 2009 Niektórzy twierdzą, że ten po lewej jest starego typu a ten po prawej nowszego.
8total4 Napisano 9 Maj 2009 Napisano 9 Maj 2009 postaram się poszukać potwierdzenia tej tezy o starszym i nowszym wzorze, ja od zawsze myślałem że większe, z wyśrodkowanym" lwem, to guziki płaszczowe.zdrów!!
werewolf Napisano 8 Maj 2009 Autor Napisano 8 Maj 2009 witamto prawdopodobnie guziczki belgijskie wojskowe..z jakich lat są? bo różnią się między sobą ...ten z prawej ma sygnature J.F i 3 gwiazdkimoże ktoś coś więcej o nich powiedzieć?
werewolf Napisano 8 Maj 2009 Autor Napisano 8 Maj 2009 a i jeszcze proszę o id tej blaszkirozmiar ok 22x22 mm
Kiler Napisano 9 Maj 2009 Napisano 9 Maj 2009 Bardziej tu chodzi o sam wizerunek lwa niż wielkość guzika.
8total4 Napisano 9 Maj 2009 Napisano 9 Maj 2009 owszem, ale jest tez roznica w wypukłości i wielkości.jak znajdę chwilę - będę drążył temat.zdrów!!
raflen Napisano 8 Maj 2009 Napisano 8 Maj 2009 guziczki belgijskie - ja taki znalazłem na terenie oflagu.ponizej link do mojegohttp://www.odkrywca-online.com/forum_pics/picsforum23/obraz_020_2.jpg
Pytanie
werewolf
witam
to prawdopodobnie guziczki belgijskie wojskowe..
z jakich lat są? bo różnią się między sobą ...
ten z prawej ma sygnature J.F i 3 gwiazdki
może ktoś coś więcej o nich powiedzieć?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.