Pyra75 Napisano 7 Maj 2009 Autor Share Napisano 7 Maj 2009 Nie wiem czy w Niemczech można mieć zdekowane karabiny. Ale zaczynają ostro.http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,6581028,Po_masakrze_w_Winnenden__politycy_chca_zakazac_gry.html?skad=rss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 9 Maj 2009 Share Napisano 9 Maj 2009 niemcy i polska to różne 2 światy,zawsze giną ludzie z broni skradzionej lub legalnie posiadanej,ciężko zabić z działka lub mg,albo wykopanego 98k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyra75 Napisano 10 Maj 2009 Autor Share Napisano 10 Maj 2009 Tak samo ciężko zabić markerem od PB lub repliką ASG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 nastepni co beda facetom ucinac interesy, bo przeciez sa potencjalnymi gwałcicielami..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyra75 Napisano 11 Maj 2009 Autor Share Napisano 11 Maj 2009 He he, to samo powiedziałem Policjantowi, gdy stwierdził, że moja replika ASG to potencjalny przedmiot do napadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.