knufi Napisano 4 Maj 2009 Autor Share Napisano 4 Maj 2009 proszę o identyfikacje ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knufi Napisano 5 Maj 2009 Autor Share Napisano 5 Maj 2009 oczywiscie dzieki za potwierdzenie ze to wpinka SA:))pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 Wygląda na adosną twórczość"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 moze to jakiegos malego zwiazku np. kombatantów.podobne serie są pruskich wlasnie związanych z ruchem kombatanckim.takie moje odczucie.oryginalności nie weryfikuję.zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knufi Napisano 5 Maj 2009 Autor Share Napisano 5 Maj 2009 dziś pewien Pan powiedział mi że to wpinka rezerw SA.co o tym myslicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luftlander Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 Oryginalna wpinka niemiecka.Twórca strony napisał że to DLV (Deutscher Luftsport-Verband) ale coś mnie nie przekonuje.http://www.pandkmilitaryantiques.com/web%20site%20pictures/DLV%20stick%20pin%206-27.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luftlander Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 No i znalazłem, nie jest to DLV tylko wczesny znaczek Rezerwy SA a konkretniej weteranów IWŚ członków SA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knufi Napisano 4 Maj 2009 Autor Share Napisano 4 Maj 2009 proszę o identyfikacje ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knufi Napisano 4 Maj 2009 Autor Share Napisano 4 Maj 2009 zdjęcie tyłu GES GESCH" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
knufi
proszę o identyfikacje ? pozdrawiam
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.