butchcassiddy Napisano 28 Kwiecień 2009 Autor Napisano 28 Kwiecień 2009 Serwus Kamraci. Ziemia dała takiego kalekę. Pewnie to LWP ale jako że pierwszy to i cieszy! Do pełni szczęścia brakuje mi tylko wiedzy na temat wz.
butchcassiddy Napisano 28 Kwiecień 2009 Autor Napisano 28 Kwiecień 2009 Serwus Kamraci. Ziemia dała takiego kalekę. Pewnie to LWP ale jako że pierwszy to i cieszy! Do pełni szczęścia brakuje mi tylko wiedzy na temat wz.
butchcassiddy Napisano 28 Kwiecień 2009 Autor Napisano 28 Kwiecień 2009 Wygląda na to, że był mocowany wąsami. Jedyny miarodajny wymiar jaki można tu zdjąć to rozstaw skrzydeł: 38mm.
butchcassiddy Napisano 28 Kwiecień 2009 Autor Napisano 28 Kwiecień 2009 To przedmiot który prowizorycznie nazwałem odznaką. Jest to mosiężny(?) krążek o średnicy ok. 16mm. Z jednej strony znajduje się taki symbol który wykonany jest z jakiejś dziwnej, grubo nałożonej niemetalicznej masy (zaschnięty klej, farba?). Ta masa kruszy się a po namoczeniu w oliwce nabrała przepieknego, bordowego koloru.
butchcassiddy Napisano 28 Kwiecień 2009 Autor Napisano 28 Kwiecień 2009 Z drugiej strony przywarły jakieś farfocle choć może na środku było kiedyś przylutowane jakieś mocowanie. Na razie odmaka w oliwce i widać to co widać:-). Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszelką pomoc. Butch
Pytanie
butchcassiddy
Serwus Kamraci. Ziemia dała takiego kalekę. Pewnie to LWP ale jako że pierwszy to i cieszy! Do pełni szczęścia brakuje mi tylko wiedzy na temat wz.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.