Hitboy64 Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 W, ja też dostałem takiego maila więc moderatorzy z O są sławni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 taki kwiatek" mi dzisiaj wyskoczył w oknie FF ;)sprytne.ciekawe czy jakiś debil wpisał dane :Dmyślę że dzięki temu nawiąże kontakt z wieloma ciekawymi osobami ;)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 Najlepsze są i tak akcje jesteś 999 999 osobą na tej stronie!!! Wpisz dane i odbierz 11 543 993 $ !!!"Trafiam na takie cuś z 4 razy na tydzień.Powinienem być milionerem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 najlepszy jest na moim screenshot'cie znaczek po srodku strony, po prawej - zadnego spamu" :Da ja jestem dziadek mróz ;)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2010 kolejny ciekawy mail w sprawie interesu zemna..Irag Oil DealHello friend,My name is Sgt Paul Moore U.S. Army Iraq I have a monetary deal for you. If interested reply using my most private email:sgtpaulm@postino.net God bless America, Sgt Paul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 To moj z dzisiaj:Dzień dobry, przyjacielu! Chcesz kupić oryginalne elektronika z dobrą ceną? zaloguj się: www(.ume-eletech.)comI wszystkie produkty są oryginalne, również z 2 lata gwarancji. A cena członkiem można zjeść, nadziei można złapać okazję do dokonania zamówienia! Wszelkie wątpliwości lub zainteresowania, prosimy o kontakt przez: Email: web(@ume-eletech.)comMSN: umeeletech(@hotmail.)com Z poważaniem. usuń ()", a internetowe kliknij przycisk, dodać MSN, wyślij e-mail! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 Wystarczy jeden wpis na(chyba) rzeczpospolita.pl i przychodzą dziwne @ ze świata całego" :)Jakiś czas temu, przyszło mi z UK, że jakiś deweloper umarł i jego prawowity spadkobierca szuka osoby,która zechce wspólnie z nim w dobry sposób zainwestowac pieniądze, żeby bardziej realnie to wyglądało to napisali, że mój zysk z inwestycji wyniesie 30% połowy kwoty początkowej tj. (z tego co pamiętam 10 mln Euro). Czyli zarobiłbym 1,5 mln na czysto xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.