Hitboy64 Napisano 23 Kwiecień 2009 Napisano 23 Kwiecień 2009 W, ja też dostałem takiego maila więc moderatorzy z O są sławni :D
8total4 Napisano 2 Maj 2009 Napisano 2 Maj 2009 taki kwiatek" mi dzisiaj wyskoczył w oknie FF ;)sprytne.ciekawe czy jakiś debil wpisał dane :Dmyślę że dzięki temu nawiąże kontakt z wieloma ciekawymi osobami ;)pozdro!
stock84 Napisano 2 Maj 2009 Napisano 2 Maj 2009 Najlepsze są i tak akcje jesteś 999 999 osobą na tej stronie!!! Wpisz dane i odbierz 11 543 993 $ !!!"Trafiam na takie cuś z 4 razy na tydzień.Powinienem być milionerem:D
8total4 Napisano 2 Maj 2009 Napisano 2 Maj 2009 najlepszy jest na moim screenshot'cie znaczek po srodku strony, po prawej - zadnego spamu" :Da ja jestem dziadek mróz ;)pozdro!
woytas Napisano 18 Grudzień 2010 Autor Napisano 18 Grudzień 2010 kolejny ciekawy mail w sprawie interesu zemna..Irag Oil DealHello friend,My name is Sgt Paul Moore U.S. Army Iraq I have a monetary deal for you. If interested reply using my most private email:sgtpaulm@postino.net God bless America, Sgt Paul
Vorax Napisano 18 Grudzień 2010 Napisano 18 Grudzień 2010 To moj z dzisiaj:Dzień dobry, przyjacielu! Chcesz kupić oryginalne elektronika z dobrą ceną? zaloguj się: www(.ume-eletech.)comI wszystkie produkty są oryginalne, również z 2 lata gwarancji. A cena członkiem można zjeść, nadziei można złapać okazję do dokonania zamówienia! Wszelkie wątpliwości lub zainteresowania, prosimy o kontakt przez: Email: web(@ume-eletech.)comMSN: umeeletech(@hotmail.)com Z poważaniem. usuń ()", a internetowe kliknij przycisk, dodać MSN, wyślij e-mail!
zbyniek Napisano 18 Grudzień 2010 Napisano 18 Grudzień 2010 Wystarczy jeden wpis na(chyba) rzeczpospolita.pl i przychodzą dziwne @ ze świata całego" :)Jakiś czas temu, przyszło mi z UK, że jakiś deweloper umarł i jego prawowity spadkobierca szuka osoby,która zechce wspólnie z nim w dobry sposób zainwestowac pieniądze, żeby bardziej realnie to wyglądało to napisali, że mój zysk z inwestycji wyniesie 30% połowy kwoty początkowej tj. (z tego co pamiętam 10 mln Euro). Czyli zarobiłbym 1,5 mln na czysto xD
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.