Skocz do zawartości

I need your partnerstwa

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
Napisano

taki kwiatek" mi dzisiaj wyskoczył w oknie FF ;)
sprytne.
ciekawe czy jakiś debil wpisał dane :D
myślę że dzięki temu nawiąże kontakt z wieloma ciekawymi osobami ;)
pozdro!

Napisano
Najlepsze są i tak akcje jesteś 999 999 osobą na tej stronie!!! Wpisz dane i odbierz 11 543 993 $ !!!"

Trafiam na takie cuś z 4 razy na tydzień.Powinienem być milionerem:D
Napisano
najlepszy jest na moim screenshot'cie znaczek po srodku strony, po prawej - zadnego spamu" :D

a ja jestem dziadek mróz ;)
pozdro!
  • 1 year later...
Napisano
kolejny ciekawy mail w sprawie interesu zemna..

Irag Oil Deal
Hello friend,My name is Sgt Paul Moore U.S. Army Iraq I have a monetary deal for you. If interested reply using my most private email:
sgtpaulm@postino.net God bless America, Sgt Paul
Napisano
To moj z dzisiaj:

Dzień dobry, przyjacielu!
Chcesz kupić oryginalne elektronika z dobrą ceną? zaloguj się: www(.ume-eletech.)com

I wszystkie produkty są oryginalne, również z 2 lata gwarancji. A cena członkiem można zjeść, nadziei można złapać okazję do dokonania zamówienia!

Wszelkie wątpliwości lub zainteresowania, prosimy o kontakt przez:
Email: web(@ume-eletech.)com

MSN: umeeletech(@hotmail.)com

Z poważaniem.

usuń ()", a internetowe kliknij przycisk, dodać MSN, wyślij e-mail!
Napisano
Wystarczy jeden wpis na(chyba) rzeczpospolita.pl i przychodzą dziwne @ ze świata całego" :)

Jakiś czas temu, przyszło mi z UK, że jakiś deweloper umarł i jego prawowity spadkobierca szuka osoby,która zechce wspólnie z nim w dobry sposób zainwestowac pieniądze, żeby bardziej realnie to wyglądało to napisali, że mój zysk z inwestycji wyniesie 30% połowy kwoty początkowej tj. (z tego co pamiętam 10 mln Euro). Czyli zarobiłbym 1,5 mln na czysto xD

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie