jarecki48 Napisano 20 Kwiecień 2009 Autor Napisano 20 Kwiecień 2009 Jestem początkującym ,proszę o pomoc co wybrać ?
albertus32 Napisano 20 Kwiecień 2009 Napisano 20 Kwiecień 2009 kolego nowy jarecki , kolega longwood pyta czy to ma byc do monet i innego koloru, czy na militarke, bo wydaje mi sie ze nie zrozumiałes skrótu longwooda do czego?"
jarecki48 Napisano 21 Kwiecień 2009 Autor Napisano 21 Kwiecień 2009 chodzi mi o wykrywacz na monetki no i trochę na resztę ,tylko trochę większego zasięgu jak ACE250
pawelec Napisano 21 Kwiecień 2009 Napisano 21 Kwiecień 2009 Tesoro cibola jest dobra na militarkę jak i na kolorek wydaje misię że tesoro by ci podpasował . pozdr...
VanWorden Napisano 21 Kwiecień 2009 Napisano 21 Kwiecień 2009 Cibola na militarkę? No to jeśli tak podchodzimy do sprawy, to i Garrett Ace, White'S Prizm czy inny Bounty Hunter też są spoko na militarkę. Kurcze, w zasadzie wszystko jest dobre na militarkę:))Cibola jest jak najbardziej OK na początek, ale to sprzęcik idealny na monetki i kolorową drobnicę. Tylko tyle i aż tyle.PozdrawiamVW
Raned Napisano 22 Kwiecień 2009 Napisano 22 Kwiecień 2009 VW, dlaczego na początek? Mam znajomego hardkorowego poszukiwacza z 18 letnim stażem używającego Ciboli, także na militaria.
Raned Napisano 22 Kwiecień 2009 Napisano 22 Kwiecień 2009 Dodam, że głównie szuka kolorowej militarki, ale żelastwem też nie pogardzi.
VanWorden Napisano 22 Kwiecień 2009 Napisano 22 Kwiecień 2009 Ja zawsze mówiłem, że Cibola to świetny wykrywacz, ale nie można na siłę z fajnego kabrioleta-wyścigówki robić terenówki:)) Nie tędy droga.PozdrawiamVW
Raned Napisano 22 Kwiecień 2009 Napisano 22 Kwiecień 2009 No to osignięcia jego kabrioletu są czołowe w kraju i daleko w tyle zostawiają inne trenówki.
Raned Napisano 22 Kwiecień 2009 Napisano 22 Kwiecień 2009 Wracając do rzeczy to jarecki48 potrzebuje wykrywacz a monetki no i trochę na resztę" o większym zasięgu niż Ace 250.
VanWorden Napisano 22 Kwiecień 2009 Napisano 22 Kwiecień 2009 No to jasne, że warto rozważyć Cibolę, choć jakby nie patrzeć Proxima jest bardziej uniwersalna.PozdrawiamVW
Brzęczyszczykiewicz Napisano 22 Kwiecień 2009 Napisano 22 Kwiecień 2009 Czas oczekiwania na Proximę przekracza miesiąc i wydłuża się. Tak więc powstaje pytanie, czy dłużej marzyć czy kupić coś innego, porównywalnego i w podobnej cenie.P.S.Ciekawe jaka będzie cena używanej Proximy na Allegro, kiedy się tam zrobi wysyp.
nikt Napisano 22 Kwiecień 2009 Napisano 22 Kwiecień 2009 Witam ! A kto powiedział ,że miesiąc ? A na dodatek ,że się wydłuża ? pozdrawiam RUTUS
Photobymagik Napisano 22 Kwiecień 2009 Napisano 22 Kwiecień 2009 Skoro ktoś uważa że nie trzeba czekać miesiąc to ja teraz zabiorę głos i powiem że to jest nieprawda bo sam czekam już miesiąc a sprzętu jak nie było tak nie ma.Pozdrawiam RUTUSA
nikt Napisano 22 Kwiecień 2009 Napisano 22 Kwiecień 2009 Witam ! Prawda - za co muszę bardzo mocno przeprosić. Ale zaległości zostaną nadrobione w ciągu najbliższych dni i nie będzie już takich sytuacji. Sprawa wynikła z powodu choroby - czyli niezależnie od mojej osoby. pozdrawiam .
jarecki48 Napisano 22 Kwiecień 2009 Autor Napisano 22 Kwiecień 2009 Jednego nie rozumiem . W dzisiejszych czasach mając zbyt na towar i nie nadążając z produkcją ?, chyba że ma się za dużo kasy , albo nie zalezy na kupujących.Pozdrawiam Rutusa.
Photobymagik Napisano 23 Kwiecień 2009 Napisano 23 Kwiecień 2009 Kiedyś producenci musieli się zabijać o klientów i o zbyt swoich produktów.. produktów teraz w dobie kryzysu to tym bardziej niektórzy się zabijają.. no a tu klientów jak mrówek a produktów brak.. niektóre firmy upadają a tu jest duża szansa na rozwój.. w dobie kryzysu to jest nie byle co bo ile jest firm które w tych ciężkich dla nas czasach mogą tak dobrze działać a nawet się rozwijać ? Znikoma ilość… no ale rynek kieruje się własnymi zasadami – Ci co mają głowę do interesów utrzymają się.. a Ci którzy olewają sprawe po prostu znikną z rynku.. zostaną wyparci przez tych którzy dbają o klientów i taka jest prawda. I nie ma co się oszukiwać.. a wczoraj pan producent na forum dał popis chcąc chyba zasugerować że jest inaczej niż się opisuje – cytuje:„A kto powiedział ,że miesiąc ? A na dodatek ,że się wydłuża ?” Dla mnie to troche było jak oszukiwanie klienta że niby wszystko jest w jak najlepszym porządeczku. Dlatego panie RUTUS weź się pan w garść i bez oszukiwania ludzi.. jak się naważyło piwa to teraz trzeba je wypić. Zatrudnij Pan kogoś jak się nie wyrabiacie z zamówieniami to wtedy wszystko pójdzie o wiele szybciej i wszyscy będą zadowoleni.. i pan sobie renomę zbudujesz… i zrobisz konkurencje dla zagranicznych wykrywek a może nawet sprawisz że ludzie pochwalą Twój produkt i na naszym rynku będzie się liczył Twój produkt. Lepiej coś z tym zrobić niż stracić klientów i pozwolić im odejść do innych producentów.
jarecki48 Napisano 23 Kwiecień 2009 Autor Napisano 23 Kwiecień 2009 Witam.Dziękuję kolegom za posty , właśnie kupiłem Cibole.Pozdrawiam wszystkich.
matizmat Napisano 23 Kwiecień 2009 Napisano 23 Kwiecień 2009 Ja tez się przejechałem na kupnie PRoximy... Już ponad 3 tygodnie czekam i nic, ciągle zapewniano, że w najbliższych dniach będzie dostawa, a że zapłaciłem z góry, to jako pierwszemu zostanie mi wysłany. Nota bene miałem go otrzymać tuż po świętach. Nie lubię, jak się mnie robi w balona... Oj nie lubię... Ja traktuję innych z powagą i tego samego oczekuję od innych. Jutro dzwonię do sklepu z zapytaniem, kiedy mogę się spodziewać dostawy- bo na maile już NIE ODPOWIADAJĄ !!! Jeśli znowu będą zwlekać- każę zwrócić pieniądze i kupię coś z konkurencji. Firma RUTUS straciła u mnie na uznaniu... Ot, co...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.