Skocz do zawartości

Tesoro Cibola czy Rutus PROxima

jarecki48

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
kolego nowy jarecki , kolega longwood pyta czy to ma byc do monet i innego koloru, czy na militarke, bo wydaje mi sie ze nie zrozumiałes skrótu longwooda do czego?"
Napisano
Cibola na militarkę? No to jeśli tak podchodzimy do sprawy, to i Garrett Ace, White'S Prizm czy inny Bounty Hunter też są spoko na militarkę. Kurcze, w zasadzie wszystko jest dobre na militarkę:))
Cibola jest jak najbardziej OK na początek, ale to sprzęcik idealny na monetki i kolorową drobnicę. Tylko tyle i aż tyle.

Pozdrawiam

VW
Napisano
VW, dlaczego na początek? Mam znajomego hardkorowego poszukiwacza z 18 letnim stażem używającego Ciboli, także na militaria.
Napisano
Ja zawsze mówiłem, że Cibola to świetny wykrywacz, ale nie można na siłę z fajnego kabrioleta-wyścigówki robić terenówki:)) Nie tędy droga.

Pozdrawiam

VW
Napisano
Czas oczekiwania na Proximę przekracza miesiąc i wydłuża się. Tak więc powstaje pytanie, czy dłużej marzyć czy kupić coś innego, porównywalnego i w podobnej cenie.
P.S.
Ciekawe jaka będzie cena używanej Proximy na Allegro, kiedy się tam zrobi wysyp.
Napisano
Skoro ktoś uważa że nie trzeba czekać miesiąc to ja teraz zabiorę głos i powiem że to jest nieprawda bo sam czekam już miesiąc a sprzętu jak nie było tak nie ma.

Pozdrawiam RUTUSA
Napisano
Witam !

Prawda - za co muszę bardzo mocno przeprosić.
Ale zaległości zostaną nadrobione w ciągu najbliższych dni i nie będzie już takich sytuacji. Sprawa wynikła z powodu choroby - czyli niezależnie od mojej osoby.

pozdrawiam .
Napisano
Jednego nie rozumiem . W dzisiejszych czasach mając zbyt na towar i nie nadążając z produkcją ?, chyba że ma się za dużo kasy , albo nie zalezy na kupujących.
Pozdrawiam Rutusa.
Napisano
Kiedyś producenci musieli się zabijać o klientów i o zbyt swoich produktów.. produktów teraz w dobie kryzysu to tym bardziej niektórzy się zabijają.. no a tu klientów jak mrówek a produktów brak.. niektóre firmy upadają a tu jest duża szansa na rozwój.. w dobie kryzysu to jest nie byle co bo ile jest firm które w tych ciężkich dla nas czasach mogą tak dobrze działać a nawet się rozwijać ? Znikoma ilość… no ale rynek kieruje się własnymi zasadami – Ci co mają głowę do interesów utrzymają się.. a Ci którzy olewają sprawe po prostu znikną z rynku.. zostaną wyparci przez tych którzy dbają o klientów i taka jest prawda. I nie ma co się oszukiwać.. a wczoraj pan producent na forum dał popis chcąc chyba zasugerować że jest inaczej niż się opisuje – cytuje:

„A kto powiedział ,że miesiąc ? A na dodatek ,że się wydłuża ?”

Dla mnie to troche było jak oszukiwanie klienta że niby wszystko jest w jak najlepszym porządeczku. Dlatego panie RUTUS weź się pan w garść i bez oszukiwania ludzi.. jak się naważyło piwa to teraz trzeba je wypić. Zatrudnij Pan kogoś jak się nie wyrabiacie z zamówieniami to wtedy wszystko pójdzie o wiele szybciej i wszyscy będą zadowoleni.. i pan sobie renomę zbudujesz… i zrobisz konkurencje dla zagranicznych wykrywek a może nawet sprawisz że ludzie pochwalą Twój produkt i na naszym rynku będzie się liczył Twój produkt. Lepiej coś z tym zrobić niż stracić klientów i pozwolić im odejść do innych producentów.
Napisano
Ja tez się przejechałem na kupnie PRoximy... Już ponad 3 tygodnie czekam i nic, ciągle zapewniano, że w najbliższych dniach będzie dostawa, a że zapłaciłem z góry, to jako pierwszemu zostanie mi wysłany. Nota bene miałem go otrzymać tuż po świętach. Nie lubię, jak się mnie robi w balona... Oj nie lubię... Ja traktuję innych z powagą i tego samego oczekuję od innych. Jutro dzwonię do sklepu z zapytaniem, kiedy mogę się spodziewać dostawy- bo na maile już NIE ODPOWIADAJĄ !!! Jeśli znowu będą zwlekać- każę zwrócić pieniądze i kupię coś z konkurencji. Firma RUTUS straciła u mnie na uznaniu... Ot, co...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie