Estachos78 Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 Dodatki 1/1 Dzień udany :D fanty są a i pogoda ładna :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 25 Maj 2009 Autor Share Napisano 25 Maj 2009 A u mnie zapowiadał się super weekend.TANNENBERG-bliskie okolice,niestety nie wstrzeliłem się w miejscówkę mimo kilkudniowego przekopywania internetu,książek i mapek nawet jednej marnej łuski z okresu nie kopnąłem :(W drodze powrotnej natrafiłem na mogiłę dwóch rosyjskich oficerów lecz nie było już czasu poryć w lasku za krzyżami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 25 Maj 2009 Autor Share Napisano 25 Maj 2009 Tablica postawiona chyba przez niemieckich żołnierzy.Chyba pojechałem o 5-7km za daleko,ale jeszcze tam wrócę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 25 Maj 2009 Autor Share Napisano 25 Maj 2009 Na poprawienie humoru podczas powrotu trafiła się taka tabliczka z uroczą nazwą wioseczki :DPOZDRAWIAM :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 Oprócz 2 oficerów w tej mogile leży 121 żołnierzy. Niemożliwe, aby nic się nie działo w okolicznych lasach, musiałes mieć pecha, albo nie było Ci pisane nic znaleźć w ten weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 26 Maj 2009 Share Napisano 26 Maj 2009 Trafienia z niedzieli Na początek guzik duży wydaje mi się, że pozłacany (taki wyszedł z ziemi) niestety nie sygnowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 26 Maj 2009 Share Napisano 26 Maj 2009 Ten natomiast posrebrzany niestety sreberko słabe już i podczas mycia zaczęło zchodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 26 Maj 2009 Share Napisano 26 Maj 2009 1 grosz stan całkiem całkiem w ładnej zielonej patynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 26 Maj 2009 Share Napisano 26 Maj 2009 2 Pfennigi 1867 rok stan średni ale cieszy bo takiej jeszcze nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 26 Maj 2009 Share Napisano 26 Maj 2009 Reszta drobiazgówok to na tyle pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Pawel3 Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Hej chcialem pokazać, że jeszcze żyję ;) Ładnie kopiecie! U mnie jakos marnie z czasem...Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Ja mam nadzieję w końcu na jakieś konkretne kopanie, jutro melduję się u Roadrunner i zostaję do niedzieli:)oj będzie się działo:D 3Pawel3 ojoj nie ładnie wykrywkę w dłoń, trochę czasu zagospodarować i w teren:Dpozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 31 Maj 2009 Autor Share Napisano 31 Maj 2009 Z soboty i wspólnego wyjścia z Gniewkosem-deszcz uniemożliwił dłuższy wypad w teren.Czy te 5gr jest rzadkie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszpol26 Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 Wybito ponad 15 milionów czy rzadka na moje oko raczej nie wartość coś około 10 Pozdrawiam ŁP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszpol26 Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 A nawet mniej w tym stanie Pozdrawiam ŁP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 7 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2009 lukasz trafiłem takiego pierwszy raz i myślałem że może.... :)A chciałem się pochwalić nowym zakupem :) wreszcie mam to czego chciałem,teraz trzeba się go pouczyć i będzie git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 7 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2009 A w sobotę takie cuś się znalazło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 7 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2009 Góraszka 2009. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 7 Czerwiec 2009 Share Napisano 7 Czerwiec 2009 Gratulację !! szybka przesiadka z X-50!.Mi się śni X-terra 70 :):)narazie zadowalam się Proximą jak na razie świetnie się sprawuje!pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nunki Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Roadrunner,witaj w gronie gt-ka.POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Witam!To z pobytu w Warszawie, niestety pogoda uniemożliwiła nam konkretne działania w terenie ale i tak było super, w końcu poznałem całą ekipę i mogliśmy razem pokopać, mam nadzieję, że nie pierwszy i ostatni raz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 To już znalezisko na miejscu szeląg ryski Zygmunt III Waza nie wbiłem nawet saperki i nie machnąłem nad nią wykrywaczem po prostu ją znalazłem:D leżała na polnej drodze nad jeziorem gdzie byłem na rybach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Taka oto część guzikaID tutaj:http://www.odkrywca.pl/guzik-z-kotwica-prosze-o-id,653831.html#653831dyskusja w toku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 8 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Pierwsze efekty z nowym sprzętem.-mam jakieś takie wrażenie że to srebro ale nigdzie nie ma prób.-jakaś pani w ciemnym kapeluszu z piórkiem chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 8 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Po czyszczeniu pokazała się chyba radosna twórczość właściciela i tu kolory metalu już nie takie srebrne,ale uchwyty cekinków i tant jak nic srebrnie wygląda (a może to tylko ja chce żeby tak wyglądał?) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.