Skocz do zawartości

RDPG-wiosna'09

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 188
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

A u mnie zapowiadał się super weekend.
TANNENBERG
-bliskie okolice,niestety nie wstrzeliłem się w miejscówkę mimo kilkudniowego przekopywania internetu,książek i mapek nawet jednej marnej łuski z okresu nie kopnąłem :(
W drodze powrotnej natrafiłem na mogiłę dwóch rosyjskich oficerów lecz nie było już czasu poryć w lasku za krzyżami.

Napisano
Oprócz 2 oficerów w tej mogile leży 121 żołnierzy. Niemożliwe, aby nic się nie działo w okolicznych lasach, musiałes mieć pecha, albo nie było Ci pisane nic znaleźć w ten weekend.
Napisano
Ja mam nadzieję w końcu na jakieś konkretne kopanie, jutro melduję się u Roadrunner i zostaję do niedzieli:)

oj będzie się działo:D

3Pawel3 ojoj nie ładnie wykrywkę w dłoń, trochę czasu zagospodarować i w teren:D

pozdro!
Napisano

lukasz trafiłem takiego pierwszy raz i myślałem że może.... :)
A chciałem się pochwalić nowym zakupem :) wreszcie mam to czego chciałem,teraz trzeba się go pouczyć i będzie git :)

Napisano

Witam!
To z pobytu w Warszawie, niestety pogoda uniemożliwiła nam konkretne działania w terenie ale i tak było super, w końcu poznałem całą ekipę i mogliśmy razem pokopać, mam nadzieję, że nie pierwszy i ostatni raz!

Napisano

To już znalezisko na miejscu szeląg ryski Zygmunt III Waza nie wbiłem nawet saperki i nie machnąłem nad nią wykrywaczem po prostu ją znalazłem:D leżała na polnej drodze nad jeziorem gdzie byłem na rybach

Napisano

Pierwsze efekty z nowym sprzętem.
-mam jakieś takie wrażenie że to srebro ale nigdzie nie ma prób.
-jakaś pani w ciemnym kapeluszu z piórkiem chyba.

Napisano

Po czyszczeniu pokazała się chyba radosna twórczość właściciela i tu kolory metalu już nie takie srebrne,ale uchwyty cekinków i tant jak nic srebrnie wygląda (a może to tylko ja chce żeby tak wyglądał?) :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie