werewolf Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 witamkolejna porcja z serii co to jest/jak stare :)podejrzewam że to okrągłe to resztka guzika
werewolf Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 czy to może być niemiecka maszynka? :)chyba żadnej firmy nie ma wybitej..
tyfus Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 to na 3 zdjęciu to nie będzie przez przypadek uchwyt od jakiegoś mebelka, szuflady, czy czegoś w tym rodzaju ?
zicowski Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 może ta rybka to coś w rodzaju woblera lub dewona w wędkarstwie spinningowym?bo jakby mu z pyszczka haczyk był wystawał.http://www.sansport.pl/images/slider1.jpg
pawelsamotyha Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Ta rybka to sztuczna przyneta do lowienia ryb z pod lodu
jakofako Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Witam! Przedmiot z ostatnich fotek wygląda mi na pokrętło do ryglowania drzwiczek pieca kaflowego.Jeśli moje przypuszczenia są słuszne,na końcu powinien być gwint lub jego pozostałość.Pozdrawiam!
werewolf Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 dzięki Panowie za propozycje ..tyfus to na 3 zdjeciu od góry to na pewno maszynka do golenia :)no tak się zastanawiałem do czego taka ołowiana rybka może służyć w wędkarstwie.. a ta rybka to współczesna? :)jakofako no chyba masz racje - co mnie bardzo zaskoczyło bo znalezisko z lasu jest.. ale faktycznie jest gwint.. ciekawe jak stare ..a to obok rybki? jakby od klucza nasadowego czy coś .. tylko dziwny kształt
8total4 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 daj lepsze fotki tej rybki, nie-rozmazane.pozdro!
tyfus Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 rany, źle napisałem - chodziło mi o zdjęcie z nr 3 - wiem jak wygląda maszynka do golenia :)
Question
werewolf
witam
kolejna porcja z serii co to jest/jak stare :)
podejrzewam że to okrągłe to resztka guzika
15 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.