werewolf Napisano 11 Kwiecień 2009 Autor Napisano 11 Kwiecień 2009 witamkolejna porcja z serii co to jest/jak stare :)podejrzewam że to okrągłe to resztka guzika
werewolf Napisano 11 Kwiecień 2009 Autor Napisano 11 Kwiecień 2009 czy to może być niemiecka maszynka? :)chyba żadnej firmy nie ma wybitej..
tyfus Napisano 11 Kwiecień 2009 Napisano 11 Kwiecień 2009 to na 3 zdjęciu to nie będzie przez przypadek uchwyt od jakiegoś mebelka, szuflady, czy czegoś w tym rodzaju ?
zicowski Napisano 12 Kwiecień 2009 Napisano 12 Kwiecień 2009 może ta rybka to coś w rodzaju woblera lub dewona w wędkarstwie spinningowym?bo jakby mu z pyszczka haczyk był wystawał.http://www.sansport.pl/images/slider1.jpg
pawelsamotyha Napisano 12 Kwiecień 2009 Napisano 12 Kwiecień 2009 Ta rybka to sztuczna przyneta do lowienia ryb z pod lodu
jakofako Napisano 12 Kwiecień 2009 Napisano 12 Kwiecień 2009 Witam! Przedmiot z ostatnich fotek wygląda mi na pokrętło do ryglowania drzwiczek pieca kaflowego.Jeśli moje przypuszczenia są słuszne,na końcu powinien być gwint lub jego pozostałość.Pozdrawiam!
werewolf Napisano 12 Kwiecień 2009 Autor Napisano 12 Kwiecień 2009 dzięki Panowie za propozycje ..tyfus to na 3 zdjeciu od góry to na pewno maszynka do golenia :)no tak się zastanawiałem do czego taka ołowiana rybka może służyć w wędkarstwie.. a ta rybka to współczesna? :)jakofako no chyba masz racje - co mnie bardzo zaskoczyło bo znalezisko z lasu jest.. ale faktycznie jest gwint.. ciekawe jak stare ..a to obok rybki? jakby od klucza nasadowego czy coś .. tylko dziwny kształt
8total4 Napisano 12 Kwiecień 2009 Napisano 12 Kwiecień 2009 daj lepsze fotki tej rybki, nie-rozmazane.pozdro!
tyfus Napisano 12 Kwiecień 2009 Napisano 12 Kwiecień 2009 rany, źle napisałem - chodziło mi o zdjęcie z nr 3 - wiem jak wygląda maszynka do golenia :)
Pytanie
werewolf
witam
kolejna porcja z serii co to jest/jak stare :)
podejrzewam że to okrągłe to resztka guzika
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.