Skocz do zawartości
  • 0

niesmiertelnik do id!!

HASAG40

Pytanie

Napisano

witam!prosze o id blaszki oraz ocene oryginalnosci?poniewaz nie wiem jak rozpoznac czy dobra?dodam ze blaszka ze stali nierdzewnej przyciaga ja magnes jest ciensza niz krazki alumniowe lub cynkowe nie wiem czy tak powinno byc?a wymiary sa ok?dwie dziorki u gory sa wieksze niz ta na dole oraz na odwrocie widac slady wybijania nie wiem co mam o tym myslec prosze o wasze opinie z gory dzieki za wszelkie info.

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A po za tym blaszki z blachy nierdzewnej mało kieedy stosowano w piechocie-choc oczywiscie zdarzały sie takie przypadki.Były głownie uzywane w innych formacjach np.jednostkach pancernych.Pozdro.
Napisano
Nieśmiertelnik jest oryginalny,a pochodzi zapewne z Mierzei Helskiej,widziałem kilka egzemplarzy tej blaszki różniącej się numerami kolejnymi już z 15 lat temu
Napisano

witam!prosze o id blaszki oraz ocene oryginalnosci?poniewaz nie wiem jak rozpoznac czy dobra?dodam ze blaszka ze stali nierdzewnej przyciaga ja magnes jest ciensza niz krazki alumniowe lub cynkowe nie wiem czy tak powinno byc?a wymiary sa ok?dwie dziorki u gory sa wieksze niz ta na dole oraz na odwrocie widac slady wybijania nie wiem co mam o tym myslec prosze o wasze opinie z gory dzieki za wszelkie info.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie