albertus32 Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 co do pytania kim jestem - poszukiwaczem tak jak wiekszosc z tego forumkogo reprezentuje- samego siebie
longwood Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 ktoś z redakcji chce zmienić sprzęt.W czym problem???
Brzęczyszczykiewicz Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 Jednak, jeśli wysyła się za pośrednictwem odkrywcy email do innego użytkownika forum, wtedy przychodząca poczta sygnowana jest własnym adresem email nadawcy a nie adresem pocztowym należącym do odkrywca.plZ tego wniosek że NIE JESTEŚ zwykłym użytkownikiem forum, lecz osobą formalnie powiązaną z odkrywca.pl i to właśnie mam na myśli.Zgadza się?
Brzęczyszczykiewicz Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 Longwood, żaden problem. Tylko dziwi mnie takie zachowanie incognito i nie wiem czemu ma służyć. Szczególnie w kontekście różnych wręcz nieprawdopodobnych historii z życia społeczności detektorystów, o których ostatnio miałem okazję czytać.
albertus32 Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 koledzy co sie mnie tak czepiliscie , ja powiazany formalnie z odkrywca... hhaaapanowie nie jestem z nikim powiazany , chce zmienic detektorek, to wszystko, przeciez po to jest te forum, czy zawsze ktos musi widziec dziure w całym?
albertus32 Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 jakie działanie incognito/czlowiekuAlbert Murzynowskirewalmam podac pesel?
Brzęczyszczykiewicz Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 Zaraz dziurę w całym...Sytuacja gdy jesteś z Odkrywcy i zadajesz pytania jest dziwna. Sytuacja gdy nie jesteś z Odkrywcy ale email od Ciebie wychodzi z domeny odkrywca.pl jest jeszcze dziwniejsza. I dobrze byłoby wiedzieć o co tu chodzi. Mnie na przykład to interesuje. Twoje dane osobowe zaś - nie.
VanWorden Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 Dla wyjaśnienia : Wczoraj dostałem zapytanie na prywatny email od kolegi albertus32 następującej treści:witam pozwole sie zapytać Ciebie jako osoby która sie zna na wykrywkach-polecili mi Ciebie koledzy z forum.Chodzi mi mianowicie o dektorek na monetki. Kolega brzeczyszczykiewiczzachwala xlt inni minelaby inni garetty - sam wiem mniej wglebiajac sie wtemat...Prosze o jakas insynuacje...pozdrawiam"Odpowiedziałem tak, jak podałem to już w poście wyżej.Krótko na pytanie a później zaprosiłem kolegę na inne forum, gdzie ten temat przerabialiśmy juz wiele razy. Nie znam kolegi albertus32 ale w odpowiedzi na mój PRYWATNY MAIL skierowany do niego, dostałem nieprzyjemną wiadomość od admina forum Odkrywcy, że wiadomość trafiła do niego (ponoć nie pierwszy raz) i że w ten sposób reklamuję swoje forum. Moja odpowiedź była PRYWATNA, jakim więc cudem prywatne wiadomości trafiają przypadkiem" do admina? Sam jestem adminem forum i jakoś NIGDY żaden obcy, prywatny post nie trafił do mojej poczty. Nawet sobie tego nie wyobrażam. Chodzi mi więc o jasne wyjaśnienie sprawy. Tylko tyle i aż tyle. PozdrawiamVW
VanWorden Napisano 17 Kwiecień 2009 Napisano 17 Kwiecień 2009 Jeszcze jedna rzecz: przejrzałem teraz bardzo dokładnie swoje maile i wygląda na to, że od pewnego czasu każdy email z Odkrywcy" zamienia adres nadawcy na odkrywca@odkrywca.pl, co oznacza, że emaile zwrotne/odpowiedzi chcąc nie chcąc wędrują do admina forum! Nie wiem czy tylko ja zostałem tak specjalnie wyróżniony czy wszyscy mamy ten sam problem więc sprawdźcie proszę swoją pocztę..Przepraszam więc wszystkich tych którzy do mnie pisali poprzez Odkrywcę a którzy nie doczekali się odpowiedzi, albo dostali ją ocenzurowaną(!). W tym należy liczyć kolegę albertusa32, który okazuje się w tym momencie ofiarą tej całej sytuacji. Mam nadzieję, że admin forum Odkrywcy naprawi ten błąd, stwierdzi kto jest odpowiedzialny i sprawdzi wnikliwie jak mogło dojśc do naruszenia tajemnicy prywatnej korespondencji i dlaczego została ona wykorzystana w tej dziwnej sytuacji.PozdrawiamVW
albertus32 Napisano 17 Kwiecień 2009 Napisano 17 Kwiecień 2009 wkoncu sie wyjasniło...kolego vanWorden napisałem prywatna wiadomośc do Ciebie , wiec czemu nie poszlo z mego konta czyli morskipowiew@op.pl, a poszedł meil z odkrywcy nie mam pojecia, nie mam nawet wiadomosci zapisanej na mojej skrzynce a powinieniem..., lecz jednakze mam olbrzymia nadzieje ze juz koledzy przestacie mnie topic w szklance wody...pozdawiam wszystkich milosnikow historii
nikt Napisano 17 Kwiecień 2009 Napisano 17 Kwiecień 2009 Po prostu skrypt prywatnych wiadomości na Odkrywcy nie działa prawidłowo ? pzdr. RUTUS
longwood Napisano 17 Kwiecień 2009 Napisano 17 Kwiecień 2009 to już sobie Panowie wyjaśniajcie z Bocianem, choć wiadomo że od jakiegoś czasu jest jakiś problem z serwerem.A albertusowi należą się przeprosiny od van Wordena i Brzęczącego:-)P.S. albertus, ale na wszelki wypadek dawaj ten pesel i prześwietlenie klatki piersiowej
Raned Napisano 17 Kwiecień 2009 Napisano 17 Kwiecień 2009 Nie działa jeszcze kila innych rzeczy np. polskie znaki w dziale Ogłoszenia i ilość odsłon poszczególnych tematów.
albertus32 Napisano 17 Kwiecień 2009 Napisano 17 Kwiecień 2009 longwood z tym przeswietlenie bylo dobre , dam jeszcze poziom cholesterolu, hahah....
VanWorden Napisano 17 Kwiecień 2009 Napisano 17 Kwiecień 2009 Jak najbardziej przepraszam albertusa32 jeśli poczuł się urażony, ale wyglądało to tak jak wyglądało. Całość nie zmienia postaci rzeczy, że nie dość iż prywatne maile trafiały zamiast do adresata to do admina, który nie tylko o tym nie poinformował, to jeszcze je czytał i na ich podstawie ferował jakieś wyroki. Bardzo nieprofesjonalna postawa moim zdaniem. W prywatnej korespondencji powinniśmy mieć prawo do pisania co nam się żywnie podoba. Inaczej tzw. wolność słowa" ma wartość papieru toaletowego. W każdym razie dla mnie temat jest już zamknięty.PozdrawiamVW
albertus32 Napisano 17 Kwiecień 2009 Napisano 17 Kwiecień 2009 nie poczulem sie obrazony, tylko troche oglupiałem z ta nagonka na mnie. Wina tkwi nie w nas tylko w adminie.TEMAT ZAMKNIETY.ps. w głebi swej psyche wiedziałem, ze cos jest nie tak, gdyz mam instynkt wiekszy od instynktu bobra co zna 1000 bitów, przebiegłośc włochatej niedzwiedzicy i wzrok wsciekłego rosomaka....pozdrawiam wszystkich milosnikow historii
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.