OloOcki Napisano 5 Kwiecień 2009 Autor Napisano 5 Kwiecień 2009 co to za rura??? ma na samej górze taki o to tajemniczy znaczek jak na załączonej fotografii : wymiary: średnica- 5cm wysokość- 80cm(znaleziona w okopie)
Luftlander Napisano 4 Czerwiec 2009 Napisano 4 Czerwiec 2009 Za dużo się zgadza wymiarów i to wcięcie na końcu dosyć charakterystyczne rura po Panzerfauście.http://pl.wikipedia.org/wiki/Panzerfaust
honker Napisano 4 Czerwiec 2009 Napisano 4 Czerwiec 2009 Kolego ja nadal twierdze to jest od stara 200,widziałem taką u sąsiada.Jest to rocznik 1996.Napewno
OloOcki Napisano 5 Kwiecień 2009 Autor Napisano 5 Kwiecień 2009 Po napisaniu postu naszła mnie myśl, że to po Panzerfauście, ale to by było zbyt piękne, bo to dopiero mój pierwszy wypad był :P dzięki :)
Skok Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 Moim zdaniem to była 30ka. Chociaż przyznam, że nie chciało bym mi się tego tachać do domuPozdr
OloOcki Napisano 5 Kwiecień 2009 Autor Napisano 5 Kwiecień 2009 co to za rura??? ma na samej górze taki o to tajemniczy znaczek jak na załączonej fotografii : wymiary: średnica- 5cm wysokość- 80cm(znaleziona w okopie)
R51 Napisano 5 Kwiecień 2009 Napisano 5 Kwiecień 2009 Rura od wyrzutni bezodrzutowej Panzerfaust 60. Stan agonalny, brak spustów.Pozdrawiam
Thomson. Napisano 4 Czerwiec 2009 Napisano 4 Czerwiec 2009 Olocki wyczyściłes go już? jak coś to zapodaj skany w innym dziale.
Pytanie
OloOcki
co to za rura??? ma na samej górze taki o to tajemniczy znaczek jak na załączonej fotografii :
wymiary: średnica- 5cm
wysokość- 80cm
(znaleziona w okopie)
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.