Skocz do zawartości

X-terra 505

said2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
marekssa - Gdybyś się uważnie rozejrzał znalazłbyś ten oto wątek: http://www.odkrywca-online.pl/prosze-po-pomoc-x70,650168.html#650168 :))
brunogd - z całym szacunkiem, ale to tylko reklamówka i żadnego info tam nie ma.. Wysłałem Ci zresztą wiadomośc na priw. Daj znać czy doszło.

Pozdrawiam

VW
Napisano
Ja Ci mogę powiedzieć, że zaganicą ceny nowych są takie same jak dotychczasowej serii, więc nie spodziewałbym się, że w Polsce będzie inaczej. Czyli X305 zastępuje X30, X505 X50 a X705 X70.

Pozdrawiam

VW
Napisano
W Polsce w vikingu juz są 705 i 305. Równolegle sprzedają ostatnie modele 70 i innych. Uwaga ceny są te same tyle tylko, że do starego modelu dodoają dodatkowa cewke a do nowego juz nie. I ta cena 2995 to sporo za duzo. Przy tym brak dodatkowej cewki i innych bonusów.
Napisano
Trzeba przyznać, że panele X-Terrek w nowej kolorystyce wyglądają dość tandetnie. Ale w końcu nie o wygląd tu chodzi. Ja w każdym razie nie zamierzam szybko pozbywać się swojej poczciwej X-70, poczekam, aż dodadzą GPS, odtwarzacz MP3, jakieś gierki i możliwość ustawienia własnej tapetki:-)
Napisano
W przypadku X70 nie ma większego uzasadnienia na zmianę, ale już 305 a zwłaszcza 505 to inna bajka. W 505 mamy teraz ten sam zasięg co w X70/705 i możliwość podpięcia wszystkich cewek w serii.

Pozdrawiam

VW
Napisano
Zamiast upodabniać trzydziestkę do pięćdziesiątki, mógł minelab postarać się zrobić coś dla klientów ze skromniejszym portfelem.Dawno temu taką propozycją
była x-30 w cenie -o ile pamiętam - solarisa.A dziś nie ma nic odpowiadającego proximie...
Napisano
Nie, 505 nie ma trybu plażowegojak X70 czy 705, jednak zwiększono w niej zakres strojenia do gruntu w stosunku do X50, więc na plaży nie będzie tak źle;)

Pozdrawiam

VW
Napisano
Znamienne, że teraz jest 3 lata gwarancji...
Czyżby wprowadzone kosmetyczne zmiany były tylko zasłoną dymną dla jedynej potrzebnej - poprawy solidności?

Szalejąca fonia, fochy wyświetlacza... są znane chyba każdemu użytkownikowi z dłuższym stażem na terrze

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie