ejni Napisano 27 Marzec 2009 Autor Napisano 27 Marzec 2009 Witam, co myślicie o tych pseudo wykrywaczach? Od pewnego czasu zauważyłem ze zwiększa się ich liczba na rynku. ;/ Można coś zrobić żeby ich nie było na rynku? moim zdaniem już chyba Armand jest lepszy :)Zapraszam do dyskusji.Pozdrawiam
blackdog Napisano 27 Marzec 2009 Napisano 27 Marzec 2009 niespecjalnie jest tu o czym dyskutować :)według mnie powoli ludzie chcący kupić wykrywacz zaczynają sobie zdawać sprawę, ze parametry MDeków i ich klonów podawane na allegro są tak wiarygodne jak parametry podróbek baterii do komórek kosztujących 10 złotych i mających 5000mAh :)
piotr777 Napisano 27 Marzec 2009 Napisano 27 Marzec 2009 ejni a co ci to przeszkadza pomyśl jak by wszyscy mneli dobry sprzęt to by nam wszystko wykopali a tak łażą sobie z tymi zabawkami i kopią dołki po max 15 cm
piotr777 Napisano 27 Marzec 2009 Napisano 27 Marzec 2009 o ile można nazwać poszukiwaczem osobę która kupuje wykrywacze MD, profes itd....
borsuk leśno-polny Napisano 27 Marzec 2009 Napisano 27 Marzec 2009 Bez urazy, ale nie rozumiem takich pytań - Można coś zrobić żeby ich nie było na rynku?" Nie podobają Ci się, to ich nie kupuj. To, że nie lubię anyżkowych landrynek to chyba nie powód, aby wycofywać je ze sklepów? Dla mnie osobiście wszyscy mogliby używać wykrywaczy MD i nie przeszkadzałoby mi to:-)
Brzęczyszczykiewicz Napisano 27 Marzec 2009 Napisano 27 Marzec 2009 No właśnie. Są w sklepach buty z plastiku, kiełbasa zawierająca 37% mięsa, odbiorniki radiowe łapiące UKF tylko w mieście z własnym nadajnikiem, piły którymi nie można nic uciąć, kleje do glazury po użyciu których płytki muszą odpaść, kosmetyki od których dostaje się uczulenia, lornetki przez które widać słabiej niż gołym wzrokiem.I na ten towar jest wielki rynek. Rynek ludzi którzy przy zakupie kierują się wyłącznie ceną, zupełnie jak urzędy przy zamówieniach publicznych.No to czemu ma nie być wykrywaczy które mają zasięg 15cm?
adamusek2009 Napisano 27 Marzec 2009 Napisano 27 Marzec 2009 Od czegos trzeba wkoncu zaczac dobry i MD zeby znalezc sobie moneteke" pod dywanem albo kapsel w sianie :) ahhhhhhh
ejni Napisano 27 Marzec 2009 Autor Napisano 27 Marzec 2009 szczerze to wole wydać tą kasę na jabla albo kupić neodyma :) ale szczerze mówiąc to mnie irytuje jak wł. all i pierwsza strona to w 98% są MD profes itp i gdzieś pośród tego jest może jakaś ciekawa licytacja. Może napisać do Allegro żeby zrobili dział MD, Profes i inne badziewia" xD szczerze to takiego MD mogą kupić pseudo poszukiwacze co chcą być ze tak powiem na a modzie"...Pozdrawiam
borsuk leśno-polny Napisano 27 Marzec 2009 Napisano 27 Marzec 2009 Po prostu używaj podczas przeglądania aukcji opcji wyszukiwania cena od ... do ...", albo segregacji ofert według ceny, od najniższej do najwyższej, opuszczasz 2 pierwsze strony i zostają Ci droższe sprzety. Bo jedne są lepsze a drugie są gorsze / te gorsze są tańsze, a lepsze są droższe", jak śpiewał Wieszcz...
swistakbmx Napisano 27 Marzec 2009 Napisano 27 Marzec 2009 he he Panowie a co powiecie na tego MD-5008 cena BAGATELA 1499,00 zł ciekawe czy znajdzie się jakiś jeleń? ale pewnie znajdzie i to nie jeden w końcu zasięg max to 150cm :-)
piotr777 Napisano 27 Marzec 2009 Napisano 27 Marzec 2009 spójrzcie ogólnie co ten gość sprzedaje sama tandeta z Chin szkoda gadać ale 1499,00 zł za MD-5008 to już jest żałosne szkoda ze ludzie są tacy naiwni...po za tym komentarze tez niczego sobie więc co tu wymagać?http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6031068
swistakbmx Napisano 27 Marzec 2009 Napisano 27 Marzec 2009 pozostaje nam cieszyć się z tego że wykrywacze MD są tak chętnie kupowane przez ,,poszukiwaczy,, :-)
ejni Napisano 27 Marzec 2009 Autor Napisano 27 Marzec 2009 Powiem szczerze ze te ceny po 1400za MD to już jest totalna chamówa i naciąganie ludzi którzy się nie znają w temacie. z jednej strony troszkę zal tych ludzi co się nabiorą a z drugiej to lepiej bo zostawiają nam fanty :DPozdrawiam
basteksf Napisano 29 Marzec 2009 Napisano 29 Marzec 2009 co wy chcecie bardzo profesjonalny" sprzęt i więcej takich ludzi tym więcej fantów w ziemi ;Ppozdrawiam
Zwierzu Napisano 30 Marzec 2009 Napisano 30 Marzec 2009 Dobrze,dobrze...Takie dyskusje są potrzebny aby ostrzec ludzi przed tym syfem MD.
kebmor Napisano 30 Marzec 2009 Napisano 30 Marzec 2009 ja jestem jednym z tych jeleni" mam MD318B i nie narzekam
blackdog Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 bo pewnie nie masz porównania do normalnej wykrywki :P albo trafiłeś wyjątkowo udany egzemplarz emdeka :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.