miki93 Posted March 22, 2009 Author Share Posted March 22, 2009 Witam niedawno bylem na wykopka i znalazlem to cos. Moim zdaniem wyglada to jak gora od helmu (chyba niemieckiego), ale nie mam pewnosci. Cenne dla mnie jest kazde zdanie, wiec prosze o pomoc :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper85 Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 to może być wszystko i nic. Fachowo nazywa się to złomem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopacz18 Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 nie jest to góra od hełmu - raczej resztki jakiegoś rondla:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stock84 Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Jakby tak płasko wyglądała góra hełmu to niemal by się na jego wierzchu woda zbierała:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
miki93
Witam niedawno bylem na wykopka i znalazlem to cos. Moim zdaniem wyglada to jak gora od helmu (chyba niemieckiego), ale nie mam pewnosci. Cenne dla mnie jest kazde zdanie, wiec prosze o pomoc :)
3 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.