mihura Napisano 21 Marzec 2009 Autor Napisano 21 Marzec 2009 Od dziesięciu lat śledzę to forum. Czytałem niejedno. Bzdetów - tysiące blokad zero. Pozdrowienia dla klucznika. pzdr.
woytas Napisano 21 Marzec 2009 Napisano 21 Marzec 2009 ....http://www.odkrywca.pl/u-534,649629.html#649629Moze skorzystasz z wyszukiwarki?Moze nie bedziesz zakladal 2 watkow na ten sam temat?
mihura Napisano 21 Marzec 2009 Autor Napisano 21 Marzec 2009 Myślałem,że to tylko zabawa,a przy okazji mozna wchłonąć trochę wiedzy,ale widzę, że za bardzo i za poważnie traktujecie to forum.pzdr.
lefa Napisano 21 Marzec 2009 Napisano 21 Marzec 2009 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=649820#811824Ważne że tego nie zamknęli bo zapowiada się ciekawie.
Czlowieksniegu Napisano 21 Marzec 2009 Napisano 21 Marzec 2009 Jak się rozwinie za bardzo, to szukaj w Towarzyskich.
Gambit Napisano 21 Marzec 2009 Napisano 21 Marzec 2009 A dlaczego robicie syf na forum zamiast wysłać zapytanie do moderatora? Od razu za szabelkę i na głównym szturm... Gdybyśmy nie traktowali poważnie forum (a przynajmniej niektórzy) to by się zrobił tutaj Onet albo Pudelek...
scapa flow Napisano 21 Marzec 2009 Napisano 21 Marzec 2009 W koncu kludka! Wielkie brawo dla MODERATORA za zamkniecie watku mihury.Widze, ze jednak (na szczescie!) moderator nie spi!Gratuluje decyzji!!!!Moze to nauczy mihure!pozdrscapa flow
cairo1 Napisano 22 Marzec 2009 Napisano 22 Marzec 2009 A mnie sie wydaje ze ze strony moderatorow mozna by wymagac troche grzecznosci, zwrocic uwage i poprosic o poszukanie w wyszukiwarce tematu, czesto sie spotyka zwykle warczenie obudzonego z drzemki wladcy" forum , nie wszyscy siedza tu po kilka lat, sa nowi ludzie i normalne ludzkie potraktowanie nie zniecheci ich do wizyt tutaj, bo chyba o to chodzi aby bylo nas jak najwiecej.Pozdrawiam
Czlowieksniegu Napisano 22 Marzec 2009 Napisano 22 Marzec 2009 Cairo- propozycja dla Ciebie, jeśli masz sporo wolnego czasu. Sprawdź łaskawco ile wątków się dubluje, ile wątków wynika z lenistwa ( bo ktoś nie sprawdził, że już takowy temat istnieje, itp ). To raz. Dwa- jest w Regulaminie prośba, żeby nie śmiecić. Plus ogólna zasada, żeby problemy czy pytania wyjaśniać z Modem na priv @. Jak w takim razie proponujesz rozumieć ten wątek Mihury?PS A nie sądzisz przy okazji, że Mihura, zakładając watek, wstał lewą nogą i postanowił rykoszetem pojechać po Modach?Pozdrawiam.
Gambit Napisano 22 Marzec 2009 Napisano 22 Marzec 2009 Cario1, nie chcę wywoływać jakiejś wojny tutaj, ale to jak forum wygląda zależy chyba w największej mierze on nas - użytkowników. Swego czasu długi czas pomagałem na forum jako admin i uwierz mi, jest to robota czasami na 3 zmiany po 8 godzin. A tutaj ludzie pełnią te funkcje społecznie. To nie admin czy moderator ma prosić usera o użycie wyszukiwarki, tylko user ma obowiązek użyć wyszukiwarki zanim doda wątek. Tak jest na każdym forum. Dzięki temu jako tako udaje się utrzymać porządek. A do wyjaśniania dlaczego wątek został zamknięty przyda się jednak znajomość regulaminu - kontakt mailowy z adminem lub modem a nie pretensje na głównym. Potem wchodzisz do działu konserwacja np. a tam co piąty wątek jak przeprowadzić elektrolizę. Bo się komuś poczytać nie chce. O tym już chyba było wszystko napisane, a jak nawet nie, to można odświeżyć stary wątek zamiast zakładać nowy.A po użytkowniku z 17 tematami i prawie 300 postami powinniśmy się spodziewać tego, że zna zasady tego forum. Zwłaszcza, że sam napisał że od 10 lat śledzi to forum.
mihura Napisano 22 Marzec 2009 Autor Napisano 22 Marzec 2009 SCAPA FLOW po twoim entuzjazmie w jaki się wypowiedziałes wnioskuje,ze do dzisiaj jeszcze nie wytrzezwiałes.pzdr.
Czlowieksniegu Napisano 22 Marzec 2009 Napisano 22 Marzec 2009 Dla zdrowotności, skoro kolejny wątek zamienia się w szukanie dziury w całym i w miejsce do wycieczek osobistych.Tym bardziej, że Mihura zapewne już wie, skąd poprzednia kłódka.Pozdrawiam.PS Adres @ do mnie spokojnie znajdziesz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.