Skocz do zawartości

Krótkie pytanie: Jaką 'wykrywkę' do 500 zł?

Breslau74

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Chciałbym kupić synowi mojego brata,nigdy nie bawiłem się wykrywaczami,więc pojęcia o tym nie mam szczerze mówiąc.Chłopak się garnie do odkrywania,a jego ojciec nie ma za bardzo pieniędzy na takie rzeczy,natomiast ja chętnie mu sprawię wykrywkę. Wielu z Was ma pewnie ogromne doświadczenie więc prosze podzielcie się ze mna opiniami,bo wybór na rynku ogromny.

pozdrawiam. Breslau74
Napisano
Jeśli ma to być prezent dla dziecka to na pewno istotnym jego elementem powinna być waga i tutaj wybór w tym przedziale cenowym jest dość ograniczony.Myślę,że powinieneś zwrócić uwagą na używany ACE 150 lub przy odrobinie szczęścia ACE 250.
Może nie jest zbyt elegancko kupować na prezent coś używanego jednak owy detektor będzie na pewno spełniał swoje zadanie w przeciwieństwie do chińskich produktów detektoro pochodnych które to przyszłego adepta" sztuki poszukiwawczej skutecznie zniechęcą.
Pozdro.
Napisano
Kup chłopakowi HS 3 smętek. W cenie 500 zł znajdziesz już jakieś używki. Świetny na militarkę. Chłopak się wciagnie.
Można jeszcze wybrać nowa Salamandre bez dyskryminacji.

Twój wybór.

Pozdro
Napisano
Ja zaczynałem od Bunty Huntera Tracker IV i miałem nim całkiem obiecujące rezultaty ale stanowiska na których działalem były też nie za bardzo przetrzepane. Na początek jest dobry(powiedzmy na 1 rok - 2 sezony wiosenny i jesienny).
Napisano
a gdzie najlepiej kupić wykrywkę? Allegro?,sklep internetowy?czy może pójść obejrzeć do klasycznego sklepu? Choć w moim przypadku to bez znaczenia,bo i tak nie mam pojęcia o tym sprzęcie:-).
Napisano
Ja polecam ace 150.Sprzęt dobry solidny latwy w obsłudze i zasiegi też całkiem dobre sporo fantow joz nim znalazlem.Tylko jest jeden problem że ceny poszły w góre ja w grudniu kupiłem za 550zł nowego a teraz to chyba niekupisz taniej niż za 700zł.

Pozdro
Napisano
Ace? Moze być, ale ja bym poszukał rutusa ultry, najlepiej II. Za tą cene uzywana dostaniesz. Ace bedzie biła na łeb, na militarke jest 2, jak nie 3 razy lepsza (ma dodatkowo tryb statyczny).

Pozdrawiam!
Napisano
Do 500zł to tylko rutus ultra sprzęt prosty w obsłudze,tryb dynamiczny i statyczny,zasięg na pewno lepszy od ACE150lub250.
Mój chłopak lat 12 doskonale sobie z nim radzi.Bardzo dobra ergonomika,polecam.
Napisano
no właśnie zależy czy chce szukać militarke czy drobnice na monetki cos w stylu ace a na militarke niezastąpiony jest smętek ja okazyjnie kupiłem używanego za 400 w bdb stanie(chyba wina zle nazwanej aukcji) wiec myśle że do 500 to powinienes kupic.

Pozdro
Napisano
Moim zdaniem zdecydowanie na pewno nic na militarke bo lepiej zeby mlody nie mial stycznosci z jakimis niewybuchami a jak wiadomo pelno tego w lasach i nie wiadomo co tam mu do glowy wpadnie i ze switengo prezentu moze wyjsc tragedia jakas i oczywiscie lepiej nowy pewny a nie uzywany czyli mysle ze ACE 150 jak na dobry poczatek wystarczy w zupelnosci na drobnice: guziczki monetki...itd

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie