norek76 Napisano 17 Marzec 2009 Autor Share Napisano 17 Marzec 2009 Mam takie pytanie-od kilku lat przebywam w UK ,nazbierałem tu trochę gratów np,bagnety,niemieckie mundury,medale i odznaki-wszystko z II W.Ś.Czy będzie problem z wwiezieniem tego do Polski??Z góry dziekuje za odpowiedż-pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 jak samolotem to mogą być , kiedyś kolega chciał przewiść bagnet to miał problemy .pozzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norek76 Napisano 17 Marzec 2009 Autor Share Napisano 17 Marzec 2009 Bardziej myślałem kurierem to powysyłać albo busem przewieżć bo prawnie to anglia raczej nie ma żadnych zakazów co do rzeczy sprzed 1945r?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senectus Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 wlasnie samolotem nie za bardzo moga byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 Partyzantka - Bez ryzyka nie ma zabawy:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 18 Marzec 2009 Share Napisano 18 Marzec 2009 Ryzyko będzie, można wysłać kurierem. Pamiętaj tylko , że wysyłasz z kraju cywilizowanego do dziczy gdzie za nic mają Twoją własność. pozdrawiam.liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 18 Marzec 2009 Share Napisano 18 Marzec 2009 z tego co pamietam - w UK trzeba zgłaszac co chcesz wywozic i w jakiej ilosci..inaczzej jest to traktowane jako przemyt.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.