Skocz do zawartości
  • 0

znajdy do ID

panadam12

Pytanie

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Taki koles jak Ty bez instynktu samozachowawczego w dzungli bylby pierwszy spisany na pozarcie.Mam nadzieje ze sie nie rozmnazasz.Pozdrawiam Vorax
Napisano
panadam 12 panzerschrecków nie przytulaj więcej bo to może być twój ostatni taniec, to badziewie dobrze się zachowuje i jest mega niebezpieczne.
Vorax jeśli możesz nie spojrzałbyś na mój zegarek co dzisiaj wyszedł wątek niżej ? słyszałem że w temacie jesteś
pozdro>
Napisano
wiem o co chodzi,to taka podpucha co do jakosci identyfikacji oraz sensu identyfikowania takich przedmiotow na forum odkrywcy,jak dla mnie zakaz ID tych niebezpiecznych przedmiotow to jak skazywanie mlodszych poszukiwaczy na kontakt z przedmiotami ktorych nie potrafia okreslic,i jak w tym przypadku ilu z was wie ze to jest niebezpieczne?,wedlug mnie takie forum tez nasz uczy czego nie tykac,co wy na to?
Napisano
jak jesteś w stanie napisac poradnik czego nie tykać" to zrób to dla młodych poszukiwaczy, ja chętnie bym to zrobił, ale ani czas ani wiedza mi nie pozwalają.

wystarczy wbic sobie do głowy ze jak sie nie wie co sie ma przed soba, to sie nie dotyka i po kłopocie.

gdybys zaniosl to saperom, zamiast zadzwonic po nich i czekac, mogla by wyjsc niezla afera.
pozdro!
Napisano
Drugi przedmiot wygląda jak resztka tłumika, ze zgniecionymi końcówkami (od ktoś chcąc urwać giął w prawo i lewo). Obejma na środku służyła do zawieszenia rury w powietrzu.
Napisano
Człowieku,tu naprawde nie ma debili,cwaniaczysz z urwilapkami co potrafi kazdy kretyn,dziecko wie jak wyglada niewypal,wiec skoncz te zalosne gadki.Przez takich jak Ty potem przypinaja potem poszukiwaczom miano piromanow,prosisz sie o odwiedziny smutnych panow o 6 rano i wcale nie bedzie mi ciebie zal a wierz mi ze smuciele tez tutaj zagladaja(i dobrze). Arseon-juz ide" do id zegarka...:)
Napisano
sorki Vorax ale nie chcialem cwaniaczyc co do urwilapek,kozaczenie tez nie lezy w mojej naturze,nie mam tez zamiaru pisac poradnika,chcialem tylko zapoczatkowac dyskusje na temat niebezpiecznych przedmiotow ;czy powinno sie je identyfikowac na forum czy nie,to, na poczatku jak juz napisalem bylo podpuszczeniem ,moj bład.ale duzo osob niezdaje sobie sprawy z wykopywanych przedmiotow biorac pod uwage choćby słynne ołowki

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie