piaskun24 Napisano 10 Listopad 2014 Share Napisano 10 Listopad 2014 oto te wykopki z baraku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piaskun24 Napisano 10 Listopad 2014 Share Napisano 10 Listopad 2014 kolega tam ostatnio znalazł łuski od boforsów magazynki itp.fanty lezały w suchutkim miejscu stan był super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Listopad 2014 Share Napisano 10 Listopad 2014 Mam nadzieję, że ten kolega doły po sobie zasypuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 10 Listopad 2014 Share Napisano 10 Listopad 2014 Jarek wierzysz w to? Bo ja jakoś z niedowierzaniem podchodzę, a u nas w małopolsce od razu widać gdzie namnożyło się dużo dzików albo cóś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piaskun24 Napisano 27 Sierpień 2015 Share Napisano 27 Sierpień 2015 szuka ktoś jeszcze na Baraku,może coś ciekawego tam znalazł,myślę że można tam jeszcze coś tam znaleść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Sierpień 2015 Share Napisano 28 Sierpień 2015 A ty co znalazłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piaskun24 Napisano 28 Sierpień 2015 Share Napisano 28 Sierpień 2015 pytam bo tak się złożyło ze pracuje w Dragados przy budowie s7 na tym odcinku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Sierpień 2015 Share Napisano 28 Sierpień 2015 I wychodzi coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo12 Napisano 10 Wrzesień 2015 Share Napisano 10 Wrzesień 2015 Tak. Kilka km przewodu miedzianego w ołowianym oplocie. Koledzy zza wschodniej granicy zamiast pracować to obierali w lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tygrys1970 Napisano 6 Kwiecień 2016 Share Napisano 6 Kwiecień 2016 witam byl tam ktos ostatnio w tamtej okolicy?ja rok temu znalazłem bagnet Perkun w dobrym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.