borsuk leśno-polny Napisano 13 Marzec 2009 Napisano 13 Marzec 2009 Polecam brezentowy tzw. worek marynarski, najwygodniejszy, uniwersalny, można wrzucić wykrywacz, łopatę i inne szpeje. Dostępny na popularnym serwisie aukcyjnym.
dzieci3 Napisano 13 Marzec 2009 Napisano 13 Marzec 2009 Mam znajomą krawcową za pewne ulgi we współżyciu towarzyskim uszyła mi worek,a,la marines podałem tylko wymiary długości pro po złożeniu, kumple z plecakami-zazdroszczą.Pzdr.
Catadero Napisano 14 Marzec 2009 Napisano 14 Marzec 2009 Kupiłem w lumpeksie spodnie damskie(?) od piżamy czy jakieś letnie-plażowe, z odpowiednim wzorkiem (ok. 4zł)częściowo sprułem i uszyłem na maszynie pokrowiec na PROxi. Rozłożona na dwie części +wszelki potrzebny osprzęt + łopata(średnia).Koszt ogólny ca 20zł.C.
terenowiec69 Napisano 14 Marzec 2009 Napisano 14 Marzec 2009 Są extra plecaki w kamuflażu jesienno-liściastym za nieduze pieniądze na all,każda wykrywka powinna sie zmieścić.Koszt to 55zł.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.