torba5 Napisano 10 Marzec 2009 Autor Napisano 10 Marzec 2009 Witam znajomy licytuje i upiera sie że oryginał ja sie nie znam w tej dziedzinie ale po co ma wpitolić kase kiedy koledzy mogą sie wypowiedzieć w jej kwestji jak zwykle pozdrawiam i dziękuje Rafi
8total4 Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 w.g. mnie lipa.to sukno mundurowe nawet nie leżało obok epokowego..sama tarcza wygląda na postarzaną.strzępki materiału z tyłu, są tak nałożone, że żaden nie przecina brzegu tarczy.. jak więc są przymocowane do reszty powierzchni??pozdro!
coriolan Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 Dla porównania - oryginałhttp://www.militaria-lexikon.de/katalog/wk2/wk2_kuban/militaria-lexikon_de_-_der_kub.html
kopijnik2 Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 splot materiału-?...filc to nie jest - brak postrzępień...
torba5 Napisano 10 Marzec 2009 Autor Napisano 10 Marzec 2009 Sami głowni znawcy forum jestem zaszczycony dzięki i pozdro
8total4 Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 dziwne jest to, iż ten postrzępiony materiał na odwrocie, jest pęknięty równo z brzegami tarczy..wygląda to bardzo nienaturalnie.pozdro!
Pytanie
torba5
Witam znajomy licytuje i upiera sie że oryginał ja sie nie znam w tej dziedzinie ale po co ma wpitolić kase kiedy koledzy mogą sie wypowiedzieć w jej kwestji jak zwykle pozdrawiam i dziękuje Rafi
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.