zardoz Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Witam,natrafiłem ostatnio na następującą skrzynię, czy nie jest to przypadkiem jakaś polska przedwojenna wojskowa skrzynia -od czego (niestety już zmodyfikowana)? Proszę o identyfikację.Pozdrawiam:zardoz
vis1939 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Jezu,co za profanacja:)myślę ze jak znajdziesz dobrego stolarza to ta skrzynia ma szanse wyglądać jak w epoce.
zardoz Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Witam,natrafiłem ostatnio na następującą skrzynię, czy nie jest to przypadkiem jakaś polska przedwojenna wojskowa skrzynia -od czego (niestety już zmodyfikowana)? Proszę o identyfikację.Pozdrawiam:zardoz
Kobieras39 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Dla mnie to na maski wz 32 długa rura rozmiar S" beirz skrzynie odrazu a burkowi bude zakup z...bista sprawa!!
Luftlander Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 MASAKRA- znowu za późno i to zaledwie o włos buda nie ma roku.
michal16 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 piesek straci budę :) szkoda że wcześniej kolega jej nie zabrał taki piękny fant. Ale koledzy mają da się ją odnowić . pozdrawiam
pooshkins Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Sory michal16 ale jeszcze nie widziałem twojego postu który by coś wniósł do dyskusji ...
Kobieras39 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 jest to dział identyfikacja nie hyde park !! zidentyfikowane i szlus!
yasioo Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 jak psinę wyeksmitujesz to się zwracaj do mnie na maila o wskazówki, da się odtworzyć tą skrzynię, dosztukuje się co trzeba, głowa do góry yasiooxx@wp.pl albo zapytaj znajomego stolarza co się bawił w renowację mebli i robił wstawki :)
Question
zardoz
Witam,
natrafiłem ostatnio na następującą skrzynię, czy nie jest to przypadkiem jakaś polska przedwojenna wojskowa skrzynia -od czego (niestety już zmodyfikowana)?
Proszę o identyfikację.
Pozdrawiam:
zardoz
8 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.