zardoz Napisano 4 Marzec 2009 Autor Napisano 4 Marzec 2009 Witam,natrafiłem ostatnio na następującą skrzynię, czy nie jest to przypadkiem jakaś polska przedwojenna wojskowa skrzynia -od czego (niestety już zmodyfikowana)? Proszę o identyfikację.Pozdrawiam:zardoz
vis1939 Napisano 7 Marzec 2009 Napisano 7 Marzec 2009 Jezu,co za profanacja:)myślę ze jak znajdziesz dobrego stolarza to ta skrzynia ma szanse wyglądać jak w epoce.
zardoz Napisano 4 Marzec 2009 Autor Napisano 4 Marzec 2009 Witam,natrafiłem ostatnio na następującą skrzynię, czy nie jest to przypadkiem jakaś polska przedwojenna wojskowa skrzynia -od czego (niestety już zmodyfikowana)? Proszę o identyfikację.Pozdrawiam:zardoz
Kobieras39 Napisano 4 Marzec 2009 Napisano 4 Marzec 2009 Dla mnie to na maski wz 32 długa rura rozmiar S" beirz skrzynie odrazu a burkowi bude zakup z...bista sprawa!!
Luftlander Napisano 4 Marzec 2009 Napisano 4 Marzec 2009 MASAKRA- znowu za późno i to zaledwie o włos buda nie ma roku.
michal16 Napisano 7 Marzec 2009 Napisano 7 Marzec 2009 piesek straci budę :) szkoda że wcześniej kolega jej nie zabrał taki piękny fant. Ale koledzy mają da się ją odnowić . pozdrawiam
pooshkins Napisano 7 Marzec 2009 Napisano 7 Marzec 2009 Sory michal16 ale jeszcze nie widziałem twojego postu który by coś wniósł do dyskusji ...
Kobieras39 Napisano 7 Marzec 2009 Napisano 7 Marzec 2009 jest to dział identyfikacja nie hyde park !! zidentyfikowane i szlus!
yasioo Napisano 4 Marzec 2009 Napisano 4 Marzec 2009 jak psinę wyeksmitujesz to się zwracaj do mnie na maila o wskazówki, da się odtworzyć tą skrzynię, dosztukuje się co trzeba, głowa do góry yasiooxx@wp.pl albo zapytaj znajomego stolarza co się bawił w renowację mebli i robił wstawki :)
Pytanie
zardoz
Witam,
natrafiłem ostatnio na następującą skrzynię, czy nie jest to przypadkiem jakaś polska przedwojenna wojskowa skrzynia -od czego (niestety już zmodyfikowana)?
Proszę o identyfikację.
Pozdrawiam:
zardoz
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.