Skocz do zawartości
  • 0

co to za cukiernica?????

witek.mały

Pytanie

Napisano

witam i mam pytanko do wszystkich znawców jeśli ktoś się na tym zna to chciał bym uzyskać jakieś info na temat tego cuda interesuje mnie wszystko wiek styl i wogule jak najwięcej informacji wiem tylko tyle że to srebro i że została przywieziona od jakieiś rodziny z niemiec ma próbę 800 i w nawiasie 29PO łyżeczka ma próbę 925 znak obok jest zamazany .proszę o pomoc i z góry dziękuje.

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nie wiem o jaką wartość historyczną Ci chodzi. Tak jak napisałem Ci wcześniej. Jest to wyrób WSPÓŁCZESNY stylizowany (wzorowany) na stylu Art deco, a więc lat 1919 -39. Idź do jubilera i niech Ci to wyceni, ale nie licz na kokosy. 150 - 200 zł. to max.
Napisano
Zanim dostaniesz odpowiedzi w stylu Nie ten dział" itp. to zdażę Ci napisać :)
Jest to wyrób współczesny, wzorowany na Secesji
Pozdrawiam
Napisano

witam i mam pytanko do wszystkich znawców jeśli ktoś się na tym zna to chciał bym uzyskać jakieś info na temat tego cuda interesuje mnie wszystko wiek styl i wogule jak najwięcej informacji wiem tylko tyle że to srebro i że została przywieziona od jakieiś rodziny z niemiec ma próbę 800 i w nawiasie 29PO łyżeczka ma próbę 925 znak obok jest zamazany .proszę o pomoc i z góry dziękuje.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie