szczepciu Napisano 1 Marzec 2009 Autor Napisano 1 Marzec 2009 Trafiła ostatnio w moje ręce ta piękność.W związku z tym mam do Was dwa pytania?
ZUBIKED Napisano 1 Marzec 2009 Napisano 1 Marzec 2009 Wierz mi ! Naprawde mi to grozi, dosć czesto dajesz taki popis jak ten. Zapytaj Szczepcia ile dała mu Twoja podpowiedź. Pewnie sie mylę, ale mi to łuskę od boforsa przypomina."Wpisałem a goglach łuska Bofors " http://images.google.pl/images?um=1&hl=pl&rlz=1T4ADBF_enPL312PL312&q=Bofors+%C5%82uska&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3wWiesz teraz o czym mówie Pozdrawiam
szczepciu Napisano 3 Marzec 2009 Autor Napisano 3 Marzec 2009 Dzięki, Lemeryt. Na mojej jest B4 lub 1 a nie B8.Pozdrawiam szczepciu
Lemeryt Napisano 4 Marzec 2009 Napisano 4 Marzec 2009 Wybacz staruszkowi, oczy już nie te - od spawarki :) C
szczepciu Napisano 1 Marzec 2009 Autor Napisano 1 Marzec 2009 Dzięki za informacje.Pozdrawiamszczepciu
szczepciu Napisano 1 Marzec 2009 Autor Napisano 1 Marzec 2009 Trafiła ostatnio w moje ręce ta piękność.W związku z tym mam do Was dwa pytania?
Lemeryt Napisano 3 Marzec 2009 Napisano 3 Marzec 2009 Cześć Szczepciu.Mam częściową odpowiedź na Twoje drugie pytanie. Jest to cecha odbioru wojskowego. W latach 1922 - 1939 znaki tego typu zawierały literę będącą pierwszą literą nazwiska osoby sprawującej nadzór techniczny. Przykładowo cechą G-2 posługiwał się kpt. Gadomski z Warszawy. Nazwiska kontrolera posługującego się cechą B-8 niestety nie znam. Może Ktoś inny wie ??Pozdrawiam i gratuluję.
sudajew Napisano 1 Marzec 2009 Napisano 1 Marzec 2009 pewnie sie mylę, ale mi to łuskę od boforsa przypominapzdr
ZUBIKED Napisano 1 Marzec 2009 Napisano 1 Marzec 2009 posty sudajewa mnie rozwalająPolska łuseczka do armatki ppanc Bofors 37 mm bardzo ładna zresztą Tu masz wszstkie informacje dotyczące także tej luskihttp://uzbrojenie.net/
Pytanie
szczepciu
Trafiła ostatnio w moje ręce ta piękność.W związku z tym mam do Was dwa pytania?
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.