driveraudi Napisano 19 Luty 2009 Autor Share Napisano 19 Luty 2009 Witam znalazlem to podczas remontu i ciekawy jestem czy jest to cos wartego czy nie oprócz tego znalazlem jeszcze ksiązke mein kampf i duzo niemieckich map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szelo107 Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 fajne nawet bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 eeeee Fajne to jest...ej ile za to chcesz?A Main kampf" z którego roku? Tak na poważnie to chyba Ci się zdjęcie nie załadowało.Spróbuj ponownie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 ej dam ci zato 10000zł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOZIX29 Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 ja milion piecset sto dziewiecset:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 dobra sprzedane zamykamy temat dowidzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 kolego zamieść zdjęcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 Fajne te mapy tylko troche wyblakłe bo nie widze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemon Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 Zazdroszczę fantu! :))Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 Kolejeczka się ustawiła!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 też chętnie poptarze...Kolega chce chyba zasłynąć jak VASILI ze Swoim wątkiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 Proponuję przestać nabijać bezsensowne posty, ponieważ kolega się zdenerwuje i tyle zobaczymy. A sam jestem ciekawy co wyszło. Mi przy remoncie wyszła gazeta, i do tego bardzo rzadka więc nie rozumiem waszych komentarzy. Chyba widać że kolega nowy, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 driweraudi nic do bani na pewno większość z nas na początku miała kłopoty z załadowaniem zdjęć.Ja pod starą futryną znalazłem takie kieszenie,służyły za piankę montażową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.