Skocz do zawartości

Poszukuje dokumentacji do sdkfz 251

krzysio87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 277
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie ma za co:))) Cieszę się, że mogłem pomóc i mam nadzieję, że na tym się nie zakończy.
Dziękuję także za fajowe hałerki;)))

Muszę kiedyś do Ciebie podjechać i na spokojnie pogadać bo ostatnio nie było okazji:)))

Pozdrawiam serdecznie.

Jak to mówią starożytni górale trochu po 100 zł i copke drobnych, ;), a tak na serio to powiem że nie jest to znowu super tanie, biorąc pod uwagę to że takich pojazdów wyprodukowano dosyć dużo i jest jeszcze do nich sporo części, gorzej byłoby np. z panterą czy famo, ma na to wpływ dużo czynników. Cene raczej pozostawie dla siebie bo nie liczyłem nawet ile jest już wydane na pozyskiwane elementy i ich renowacje.
Pozdrawiam Krzyś

Mimo wysokiej liczby produkcji, liczy się jeszcze (popyt i podaż) sam pamiętam jak ze 3 4 lata temy za ładną gąskę do 251 trzeba było zapłacić 50 zł a teraz trafiają się takie ceny jak nawet 200 zł. Jak np, po wydobyciu stuga nagle pojawiły się w obiegu części do tego typu pojazdów w tak zawrotnych cenach, że aż głowa boli. Sam wiem (pomijając moje 251) że w polsce składa się 4 sdkfz 251 i kilka innych sprzętów.

• 3 weeks later...

Kolego kubelek86 dzięki za link fotki naprawde super jeżeli chodzi o detale, ale przeglądałem je już chyba z milion razy i mam nadzieję że nasze 251 będzie wyglądać lepiej.
Pozdrawiam serdecznie Krzyś
Ps, reszta fotek części po koncerwacji( oryginalne łożyska tuleja i uszczelniacz stan prawie nowy)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie