banderas Napisano 11 Luty 2009 Autor Napisano 11 Luty 2009 Pytam, bo cisza w tym temacie a do maja niedaleko i trzeba coś zaplanować,ktoś coś wie ? pzdr.
jagoda_szczecin Napisano 12 Luty 2009 Napisano 12 Luty 2009 Banderas podobno coś się szykuje w Świnoujściu ,przynajmniej taka była zapowiedz na XXIV zlocie w Krośnie.Pozdrawiam.
Kopacz1 Napisano 12 Luty 2009 Napisano 12 Luty 2009 Ale ten czas za....byłem na V zlocie w 1997 w Ś-ciu,jestem ciekawy kto pokieruje tym zlotem.Mieszkam i szukam w Ś-ciu i nic nie wiem na ten temat,kto był pomysłodawcą?Jestem aktywnym poszukiwaczem na wyspie i w naszym niewielkim gronie ktoś coś by wiedział.pozdrawiam
jagoda_szczecin Napisano 13 Luty 2009 Napisano 13 Luty 2009 http://www.youtube.com/watch?v=tKTciNHgNqA
weteryna Napisano 14 Luty 2009 Napisano 14 Luty 2009 Zlot zadeklarował się zrobić Odkrywca.Właśnie w Swinoujściu.W czasie uzgodnień w Krośnie, Odkrywcazadeklarował się (ustami pani Prezes Magdy), żeby zarezerwować sobie termin na pierwszy, niekomercyjny zlot miłośników exploracji organizowany przez Odkrywcę.Więc dziwię się tym pytaniom.Jeśli było zadeklarowane to na pewno tak będzie :)
weteryna Napisano 3 Marzec 2009 Napisano 3 Marzec 2009 No i stało się co najwięksi sceptycy nawet nie przewidzieli.Właśnie się dowiedziałem, że manewr z milczeniem o miejscu i terminie zlotu organizowanego przez gazetę utożsamiającą się z naszym hobby to tylko już z góry zaplanowany bandycki numer.Redakcja już wiedząc, że w tak krótkim czasie nie da się zorganizować zlotu oficjalnie, bez wstydu obnażyła swe metody. NIE robimy nic niekomercyjnego, naszym celem jest dojenie pieniędzy z czyjegoś hobbyCo teraz ? Czyżby wygrali ? Czy w tym roku pozostanie nam wybulić gruby pieniądz na zlot (konferencje) aby spotkać się w dobrym towarzystwie ?KRUKU RATUJ !!!Może jednak coś jeszcze da się zrobić. Może wykupione bilety do Świnoujścia da się jakoś prze bukować ?Jeśli tak to gdzie ?
banderas Napisano 3 Marzec 2009 Autor Napisano 3 Marzec 2009 Cze.Jak znam kruka,to napewno miejscówkę wykuka :}}} pzdr.
jagoda_szczecin Napisano 4 Marzec 2009 Napisano 4 Marzec 2009 Dobrze ze jeszcze są ludzie w tym hobby ,którzy potrafią robić rzeczy teoretycznie nie możliwe:) Trochę czasu jeszcze zostało.....Może ktoś coś wymyśli.
weteryna Napisano 19 Marzec 2009 Napisano 19 Marzec 2009 No i stało się.w dniach 1-3 maja 2009r w Siewierzu odbędzie się XXVI Międzynarodowy Zlot Miłośników Eksploracji. Głównym patronem medialnym jest portal poszukiwania.pl i tam znajdziecie wszelkie informacje. Zlot jest zupełnie za darmo więc już na starcie mamy 90zł w kieszeni.
traper6 Napisano 24 Marzec 2009 Napisano 24 Marzec 2009 Ktoś wrzuci jakieś namiary na tanie noclegi w Siewierzu, lub okolicy ?
weteryna Napisano 26 Marzec 2009 Napisano 26 Marzec 2009 Wszystko o tanich noclegach, mapie i programie zlotu znajdziecie na portalu poszukiwania.pl
kruku Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 Zapraszam do odwiedzenia oficjalnej strony zlotu, na ktorej znajdziecie wszystkie wazne informacje na temat noclegow, programu, jak i lokalizacji Siewierza :).http://www.zlot.poszukiwania.pl
traper6 Napisano 9 Kwiecień 2009 Napisano 9 Kwiecień 2009 Jedzie ktoś z Wrocławia, lub okolic ? Szukam transportu.
traper6 Napisano 11 Kwiecień 2009 Napisano 11 Kwiecień 2009 Dostałem tyle propozycji że się odpędzić nie mogę... :(Oczywiście dokładam się do paliwa.
weteryna Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 Chciałem tylko przypomnieć o rezerwacji miejsc noclegowych.Wg ostatnich informacji na zlocie będzie nas ponad 300 osób.
weteryna Napisano 20 Kwiecień 2009 Napisano 20 Kwiecień 2009 Ujawnić się możesz ale trochę później i to na Mazurach :)I to grupowo. Wszystkie zloty niekomercyjne są kontrolowane przez poszukiwaczy a po zlocie dokumentacja niszczona komisyjnie przez sztab zlotowy.:)
adek_ Napisano 21 Kwiecień 2009 Napisano 21 Kwiecień 2009 jest jeszcze w maju w gdansku spectrumowisko, wiecej info na:http://www.thesaurus.com.pl/forum/viewtopic.php?t=2242
jagoda_szczecin Napisano 22 Kwiecień 2009 Napisano 22 Kwiecień 2009 300 osób,fajnie ze z roku na rok przybywa zlotowiczów,byle by tylko pogoda dopisał.Spektrumowisko też może być ciekawe:) Zobaczymy:)
banderas Napisano 22 Kwiecień 2009 Autor Napisano 22 Kwiecień 2009 Jagoda ,powiadasz TRZYSTU.To będzie historyczny zlot.;]pzdr.
banderas Napisano 26 Kwiecień 2009 Autor Napisano 26 Kwiecień 2009 czepytanko-jak daleko jest z ul. Sportowej do ul. Suchej-- oczywiście w Siewierzu.pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.