Skocz do zawartości

Odkrycia naszej ekipy 2009r

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 246
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Wczoraj coś się działo z forum i nie mogłem powiększać fotek dlatego taka była moja pierwsza myśl.W drugiej przychylam się do opinij kolegi Darka:)))
Jakie bicia??

Pozdrawiam.
Napisano

No Arseonie dałeś popis :) piękna ta ikonka a i reszta też pierwsza klasa - gratuluje!!!
A to z niedzieli około 4h w polu.
-szkoda że ptaszyna ranna i w takim sanie :( Borsuku bedzie coś z niej?

Napisano

No i reszta pierdółek.
Dla tych którym nasz wątek otwiera się wolno-będzie część wiosenna :) tak jak zaproponował Borsuk :P
Paweł Twoja kolej :D

Napisano

Jeszcze taka ciekawostka. Średnica 18mm, twarz wypukła a z drugiej strony wklęsła, więc jest to cos jednostronnego - nie moneta. Może ktoś ma jakiś pomysł co to takiego.

Napisano

Dziś zaryzykowałem małe prostowanie i tak wyszło po podgrzewaniu opalarką-chyba nawet nieźle :) tarczy już nie próbowałem bo za bardzo zgnieciona i tak zostanie.Teraz konserwacja w oliwce i trzeba pomyśleć o jakiś ramkach i czerwonym tle :) piknie będzie!!!

Napisano
ptasiek dzielnie zniósł operację teraz rechabilitacja w oliwce

sorka za zdublowanie kilku fantów w waszym wątku i naszym ale nasz z adkiem dopiero dziś powstał
pozdro>
Napisano
Więcej chyba dla niego nie zrobisz, prostowanie nieźle wyszło, ja bym jeszcze włożyl go na 2 dni w imadło pomiędzy 2 miękkie drewniane deseczki (dociskaj stopniowo, ostrożnie). To powinno wystarczyć dla orzełka w takim stanie. No i oliwka, oczywiście.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie