Gniewkos Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 To chyba wiadomo od czego szkoda że nie cały, ale druga połowa na pewno gdzieś tam jeszcze czeka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 To z dziś skromnie 2h, i pogoda też kiepska...Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 16 Marzec 2009 Share Napisano 16 Marzec 2009 Wczoraj coś się działo z forum i nie mogłem powiększać fotek dlatego taka była moja pierwsza myśl.W drugiej przychylam się do opinij kolegi Darka:)))Jakie bicia??Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 16 Marzec 2009 Share Napisano 16 Marzec 2009 heloł wczoraj z ciekawszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 16 Marzec 2009 Share Napisano 16 Marzec 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 16 Marzec 2009 Share Napisano 16 Marzec 2009 taka ikonka podróżna sporawado zobaczenia we czwartekDarz Dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 16 Marzec 2009 Autor Share Napisano 16 Marzec 2009 No Arseonie dałeś popis :) piękna ta ikonka a i reszta też pierwsza klasa - gratuluje!!!A to z niedzieli około 4h w polu.-szkoda że ptaszyna ranna i w takim sanie :( Borsuku bedzie coś z niej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 16 Marzec 2009 Autor Share Napisano 16 Marzec 2009 Było bardzo patriotycznie-prawda Pawełku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 16 Marzec 2009 Autor Share Napisano 16 Marzec 2009 Stany marne-poletko chyba ostro nawożone chemią (aż strach pomyśleć jak wyglądają nasze żołądki) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 16 Marzec 2009 Autor Share Napisano 16 Marzec 2009 Trzech monetek nie można zidentyfikować-foto z tych lepszych" stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 16 Marzec 2009 Autor Share Napisano 16 Marzec 2009 No i reszta pierdółek.Dla tych którym nasz wątek otwiera się wolno-będzie część wiosenna :) tak jak zaproponował Borsuk :PPaweł Twoja kolej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Pawel3 Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 Jestem jestem. Prawdopodobnie jakiś żeton. Jest na identyfikacji: http://www.odkrywca-online.com/trojkat-500,649476.html#649476 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsuk leśno-polny Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 Ciężko będzie z tym orzełkiem, ale widzę dla niego pewne szanse. Podrzuć mi go przy okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Pawel3 Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 Jeszcze taka ciekawostka. Średnica 18mm, twarz wypukła a z drugiej strony wklęsła, więc jest to cos jednostronnego - nie moneta. Może ktoś ma jakiś pomysł co to takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Pawel3 Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 ...i jeszcze moja ptaszyna. Pogięta ale ma głowe i skrzydła, więc i tak cieszy. Było patriotycznie Maćku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 te wasze ptaszyny to sporo przeszły ale i tak fajne bo nasze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 w niedzielę jeszcze to wyszło ,carski urzędnik sądownictwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 Maciek fajne to coś zdobione ala broszka i ciekawa ta twarz wypukła i trójkąt Pawła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz 1939 Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 już stygnaturki pisałem ale powtórze 4397 55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz 1939 Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 ale niewiem do czego ta łuska ja sie znam na karabinowych i pistoletowych wyposażeniu itp ale za nic nie znam większych kalibrów typu właśnie 23mm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 17 Marzec 2009 Autor Share Napisano 17 Marzec 2009 Dziś zaryzykowałem małe prostowanie i tak wyszło po podgrzewaniu opalarką-chyba nawet nieźle :) tarczy już nie próbowałem bo za bardzo zgnieciona i tak zostanie.Teraz konserwacja w oliwce i trzeba pomyśleć o jakiś ramkach i czerwonym tle :) piknie będzie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 ptasiek dzielnie zniósł operację teraz rechabilitacja w oliwcesorka za zdublowanie kilku fantów w waszym wątku i naszym ale nasz z adkiem dopiero dziś powstałpozdro> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 ale byk oczywiście rehabilitacja miało być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsuk leśno-polny Napisano 18 Marzec 2009 Share Napisano 18 Marzec 2009 Więcej chyba dla niego nie zrobisz, prostowanie nieźle wyszło, ja bym jeszcze włożyl go na 2 dni w imadło pomiędzy 2 miękkie drewniane deseczki (dociskaj stopniowo, ostrożnie). To powinno wystarczyć dla orzełka w takim stanie. No i oliwka, oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 23 Marzec 2009 Autor Share Napisano 23 Marzec 2009 Hit miesiąca-brakujące skrzydło !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.